6 стъпки за безпроблемно инсталиране на Betano Mobile

Развлекателните платформи стават все по-практични и мобилни, с идеята да улеснят потребителите и да им осигурят свободен достъп през различни устройства. За тази цел се разработват олекотени версии на сайтовете и се създават интуитивни приложения за операционните системи iOS и Android.

Експерти в областта на технологиите ще Ви упътят как да преминете Betano Mobile инсталиране – процес, който отнема до 2 минути. След като софтуерът е успешно инсталиран, може да се отвори през телефон или таблет и да се участва в онлайн залози от разстояние.

1. Изберете апликацията за Вашата система Betano Mobile се предлага за водещите операционни системи – Android OS
на Google и iOS на Apple. Причина за това е, че над 98% от потребителите в света ги използват.
Ако притежавате iPad или iPhone, ще намерите софтуера на Betano в магазина на Apple. В противен случай ще се наложи да го изтеглите от сайта на хазартния бранд.

2. Променете настройките на телефона

Желаещите да изтеглят Betano приложение, които разчитат на Android OS, трябва да посетят настройките на устройството и да направят леки корекции. Изисква се разрешение за теглене на програми от непознати
източници, тоест от места, които са различни от Play Store.
Това действие е наложително, защото Google не позволява да се споделят бетинг апликации в магазина, а телефонът възприема всеки чужд софтуер за опасен.
Добрата новина е, че приложението на Бетано е проверено и няма да навреди на устройството.

3. Разгледайте характеристиките

Преди да пристъпите към сваляне на програмата, уверете се, че смартфонът отговаря на стандартите. Задължително е да разполага с версия Android 4.1+/ iOS 13.0+ и достатъчно количество свободна памет.
В случай че версията е по-стара и нямате възможност да я актуализирате, ще се наложи да участвате в Betano през мобилния уебсайт.

4. Свалете инсталационния файл

В сайта на betano са публикувани бутони за безплатно изтегляне на приложенията. След като маркирате този, отговарящ на операционната Ви система, свалянето започва и до няколко секунди се сдобивате с apk файл. Разбира се, ако притежавате iPhone или iPad, може да посетите AppStore, а напишете “Betano” в търсачката и да изтеглите програмата с един клик.

5. Инсталация

След като файлът с разширение “apk” е изтеглен, отворете го и следвайте инструкциите на инсталационната програма.
В началото ще се наложи да приемете правилата и да потвърдите заявката за инсталация. Ако на телефона има достатъчно свободна памет, процедурата ще завърши и ще се появи известие за успешно инсталиране.

В случай че изскача нотификация за грешка, проверете колко памет остава в хранилището и дали сте обновили версията на OS.

6. Вход в апликацията

Betano Mobile ще се добави в списъка с всички апликации на устройството. Следва да натиснете върху иконата на приложението и ако сте свързани към интернет мрежа, платформата ще се зареди незабавно.
При наличие на профил в системата използвайте формата за вход, изискваща парола и потребителско име, в противен случай ще се наложи да преминете регистрация. Формулярът за присъединяване е добавен в апликацията и събира основни данни за самоличността и сметката като мейл, мобилен номер, имена, възраст, парола.

Хазартът може да предизвика зависимост – играйте разумно!