Икони, които помагат в работата

Работата е необходима част от живота и свързаните с нея трудности могат значително да повлияят на вашето благосъстояние. Използвайки правилните православни икони, можете да избегнете проблемите и неприятностите, свързани с работата, както и да постигнете кариерно израстване и уважение от колегите и началниците си.

Прекарваме по-голямата част от живота си или на работа, или в търсене на такава. Всеки човек, който иска да постигне успех и материално благополучие, дълго време няма да може без работа. Вероятно всеки понякога е изпитвал трудности и недоразумения по време на работа. Такива неприятни неща могат не само да повлияят на вашата трудова дейност, но и напълно да ви лишат от работата ви.

За да се чувствате комфортно на работното си място и усилията ви да дадат плод, трябва да създадете спокойна атмосфера, като същевременно допринесете за повишена работа и качество на работния процес. Чудотворните икони ще ви помогнат в това, което ще ви даде самочувствие и ще увеличи вашата производителност.

Какви икони трябва да бъдат сбожени на работното ви място?

Ако прекарвате по-голямата част от времето си на работа, тогава можете да поставите иконата в офиса. Свещените изображения ще ви предпазят от проблеми и конфликти на работното място, ще ви помогнат да изградите кариера, а също така ще ви предпазят от измама от шефове и хитрости от колеги.

  • Иконата със седем стрели на Богородица. Това е една от най-мощните икони-амулети с образа на Божията майка. Тя ще ви помогне да избегнете конфликти на работното място, ще ви освободи от контакт с завистници и ще ви предпази от злото око. Иконата със седем стрели може да се постави на работното място или да се окачи до него. Ако искате да скриете иконата от любопитни очи, поставете я в шкафа на масата.
  • Икона на Свети Георги Победоносец. Светият образ на великомъченика ще ви предпази от зли хора на работа, от критики, а също така ще ви помогне да се придвижите по-бързо нагоре по кариерата. От древни времена лицето на св. Георги Победоносец е поискано за победа. Ако искате да станете основният победител във вашия бизнес и да спечелите уважението на колегите си, инсталирайте тази икона на работното си място.

Източник: ikonite.bg