Струва ли си да залагаме с мобилните приложения на букмейкърите?

Бетано е един от новите хазартни оператори на българския пазар. Австрийският букмейкър вече функционира успешно на родна почва, покривайки всички критерии на НАП и получавайки лиценз за дейност. Немалко български потребители вече му се довериха, възползвайки се от отличните му промоции и функции. В платформата на Бетано можете да се насладите както на множество спортни залози, така и на отлична секция с казино игри.

Има ли Бетано собствено мобилно приложение?

Отговорът е “да” – има. Този оператор не разчита единствено на мобилна версия на своя уебсайт, но и предлага собствена апликация за Android и iOS. Безплатното бетано приложение ви позволява да направите играта си от телефон още по-лесна и бърза.

Апликацията на Бетано е носител на няколко важни награди на EGR, като по никакъв начин няма да ограничи играта ви в рамките на платформата, сравнено с десктоп версията например. Достатъчно е да го свалите, да влезете в акаунта си и сте готови да започнете да играете. Лесно и бързо е!

Кое е по-добре – мобилна версия или отделна апликация?

Има множество букмейкъри и онлайн казина, включително български, които все още нямат собствени приложения, а разчитат на мобилните версии на своите сайтове.

Тук трябва да посочим, че това не е непременно лошо, особено ако мобилната версия е добра и работи без грешки. Често обаче приложенията са за предпочитане. Чрез тях и достъпът до самия хазартен оператор е по-бърз, тъй като се изисква просто едно натискане с пръст върху екрана. Поради това повечето бетинг компании се стараят рано или късно да направят собствена апликация, която да предложат на своите клиенти.

От друга страна, използването на мобилна версия не “хаби” от паметта на телефона, тъй като всичко става през браузъра на устройството. Често обаче работата с него е малко по-бавна, сравнена с приложението, което е максимално оптимизирано за възможно най-ефективна дейност.

Имам ли право на бонуси при игра от приложение или мобилна версия?

Напълно! Някои оператори дори имат отделни бонуси, предвидени изцяло за потребители, играещи от мобилни устройства.

При Бетано няма да срещнете никакви проблеми да използвате наличните бонуси, дори играейки от смартфон или таблет. Няма и никаква логика това да не е така, тъй като операторите като цяло стимулират играчите да използват своите мобилни устройства. Това е разбираемо, имайки предвид, че когато можеш да играеш практически отвсякъде, това би те провокирало и да го правиш дори повече. А операторите печелят от това, както можете да се досетите.

Обобщение за мобилното приложение на Бетано

Ако сте фенове на приложенията, не се колебайте да използвате апликацията на Бетано. Тя е изцяло преведена на български език и позволява пълноценен достъп до платформата на австрийския оператор. Сами ще се уверите, че играта през апликацията е бърза и ефективна, като няма да срещнете никакви проблеми да изпълните плановете си за деня. Ако сте нов потребител, можете безпроблемно и да направите своята регистрация през приложението. Ако в случая не сте фенове на свалянето на апликации, които да заемат памет в телефона ви, винаги можете да предпочетете и мобилната версия на сайта.