Станката: Петя Аврамова не дойде до Перник, имаме нов областен управител, който се учи и чуди какво да прави

„“ВиК“ управителят е публично уволнен, това създава допълнителен хаос. Вече близо месец става, когато премиера разпореди на г-жа Аврамова да създаде работна група, която да решава проблемите на перничани. За съжаление тази група се създаде само веднъж, на следващия ден. Виждаме волята на премиера за решаване на проблема, но не виждам същия ентусиазъм в г-жа Аврамова. Тя не намери време половин час да дойде и да се запознае на терен с проблемите на перничани“, бесен е кметът на град Перник Станислав Владимиров в репортаж пред Би Ти Ви тази сутрин.

Вече десет дни махала от град Батановци няма вода, а хора от пернишкия квартал „Църква“ седем дни са на сух режим.

„Надявам се днес „ВиК“ да си избере хидроинженер за директор, а не да се правят повече експерименти с човек, който тепърва ще се учи“, каза новия кмет на Перник.

„Имаме областен управител на Перник, на който все още не сме му видяли очите. Само разбрахме, че си е направил селфи на язовирната стена. Надяваме се и на него да не му трябва дълго време да се учи и да експериментира, защото тези постове са, за да се решават проблемите, а не да се чудим и учим какво да правим в тази сложна ситуация“, ядосан е кмета на Перник.

Вижте за кризата в Батановци тук.

Батановчани влязоха при новия областен управител на Перник – НА ЖИВО