Ешкън в Перник: Станката добара Ваньо Сушата по тъмно и стана страшно…!

Луд скандал се разрази тази нощ в пернишкия квартал „Църква“ по тъмно. Жители на „Църква“ вече пети ден са без вода. Напрежението е голямо.

Кметът на община Перник Станислав Владимиров добара шефът на „ВиК“ Перник Иван Витанов – Ваньо Сушата пред помпена станция в района и настана страшен екшън.

Шефът на водното дружество за пореден път се опита да прехвърли топката за водната криза към Община Перник и това накара новия кмет на Перник направо да го помете с думи, пред насъбралата се тълпа, останала без вода в кв. Църква.

„ВиК е сключила договор с перничани за подаване на питейна вода и е длъжна да я доставя до потребителите. Перник е във воден режим, но в определените часове ВиК трябва да направи нужната организация водата да стига до хората“, крещеше кметът на община Перник Станислав Владимиров пред управителя на ВиК Иван Витанов.

Станислав Владимиров поиска бързо решение на проблема с водоподаването в кв. Църква и още тази вечер жителите на квартала да имат вода. Пред кмета на общината, жителите на Църква поискаха и „Делта хил“ да бъде включен в режима, за да се осигури нормалното водоподаване към квартала.

Така още от тази вечер кранчето на богаташите от „Делта Хил“ ще бъде затваряно. Не стана ясно защо досега „ВиК“ ги е толерирало и подавало вода.

Вижте обаче невиждания за Перник екшън между новия кмет на Перник и стария шеф на водното дружество от видеото на zaPernik.com:

Коментари

коментара