Предателите от „Снимай Перник“ са наморника на властта! Масово триене на статии, нетърпимост към критична маса, перничани минават към новата група „Видяно в Перник“

45
За кого бихте гласували на следващите парламентарни избори?

Групата „Снимай Перник“ претърпя поредния си провал вчера и днес. След като перничани започнаха отново да се активират за нова вълна протести, групата бе блокирана, или както е технически правилно да се каже – архивирана. Хората не можеха да публикуват нищо. Замръзяването на групата дойде от администраторите, които казаха, че им било писнало.

Единият от администраторите е член на ГЕРБ, другият е неуспял кандидат за кмет, третия изработва общинското вестниче на Община Перник.

Винаги, когато стане политически напечено в града ни, администраторите започват да трият определени публикации, засягащи общинската администрация.Случвало се е да призовават хората да бъдат по-позитивни, да не са негативни, когато даден проблем започне да придобива по-широка публичност. По този начин обират критичността на пишещите.

Хората масово се оплакват, че в пика на протестите, са се трили много статии, клипове и коментари. Стигна се даже до там, че групата вчера беше замразена и хората не можеха да публикуват нищо в нея.

Все по ясно се виждат политическите цели на някои хора от администраторите. Дългата ръка на властта се стреми да удушава и притъпява критичната маса в групата. Това е предателство спрямо перничани. Ако администраторите имат политически амбиции или ангажименти, да си направят страница, а не група и да си пишат сами в нея.

Администраторите все повече говорят с отвращение за критичните постове в групата. Същата омраза изпитват и перничани. Много хора вече не желаят да бъдат част от този ЦЕНЗУРЕН ПРОЕКТ. Отписват се. Спират да публикуват и коментират.

Не случайно и конкурентът на групата „Снимай Перник“, а именно новата група във Фейсбук „Видяно в Перник“ набра над 13 000 члена и става все по-популярна и активна сред перничани.

Те масово се абонират във „Видяно в Перник“ качват своите коментари, снимки и видеа свободно там. Групата „Видяно в Перник“ е свързана със сайта zaPernik.com и най-популярните постове от нея, намират място в сайта zaPernik.com, като достигат често и до националните медии. Тя е много по-ефективна и няма цензура.

ВРЪЗКА КЪМ „ВИДЯНО В ПЕРНИК“

45
За кого бихте гласували на следващите парламентарни избори?