Черен петък в магазин Fashion Junkie – единственият OUTLET в Перник

Само в четвъртък и петък – 22-23.11. всички дрехи от колекция есен -зима 2018 с марките ZARA, MANGO, MOHITO, Reserved, Orsay и др. са с до –70 % намаление

Магазин Fashion Junkie в кв. Изток става част от кампанията Черен петък 2018 и всички дамски и детски дрехи, ботуши и аксесоари ще бъдат на цени от 5 до 40 лв. Якетата и палтата ще бъдат на цени до 40 лв, налични жилетки и пуловери до 20 лв, дънки – 17-20 лв,рокли, поли и блузи – 10-15 лв.

Всички детски дрехи с марките MAYORAL и ORIGINAL MARINES ще бъдат намалени с 50 %.
Разпродажбата е само два дни, бройките са единични.

Аутлетът се разшири през октомври в ново, по-голямо помещение в същата сграда. Освен познатите досега ZARA, Mango, Reserved, Mohito, предлагаме асортимент от марки на белгийски и датски производители, като LolaLiza, Vila, Vero MODA и ОNLY, които можете да намерите само при нас.

Голям избор от пуловери, жилетки, палта и якета, както и актулните за сезона официални рокли, поли и бюстиета.
От средата на ноември могат да бъдат закупени ваучери за подарък, с които да зарадвате близките в празничния сезон, които те могат да използват до 6 м. след датата на покупката.

От 25.11. стартираме коледна томбола с награди. Най-голямата ще бъде ваучер за покупка на стойност 50 лв, чанта на испанската марка Desigual и коледна кутия, пълна с играчки, закупена с благотворителна цел от сайта OLEMALE.BG – майки на деца с увреждания, които търсят втора работа. Всеки клиент, направил покупка в периода 25.11 – 19.12.2018 г. може да попълни талон за участие. Печелившите ще бъдат изтеглени на 20.12.2018 г и ще бъдат обявени на страницата ни във фейсбук.
По повод празниците през м. Декември магазинът ще работи без почивен ден.

От следващата седмица очакваме ново зареждане на актуални за сезона плетива, официални рокли, както и връхни дрехи.

Магазин Fashion Junkie се намира в новооткрития търговски център в ж.к. Изток,
ул. Юрий Гагарин 15, до пицария Антъни и ресторант Елдорадо.
Работното време е всеки ден без неделя от 10.00 до 19.00.

Можете да се информирате за актуални промоции и налични артикули от фейсбук страницата https://www.facebook.com/Fashion-Junkie/