Кметът на град Перник Вяра Церовска отправи пожелание към перничани, по повод първия учебен ден

Кметът на град Перник Вяра Церовска отправи пожелание към перничани по повод първия учебен ден:

Първият учебен ден винаги вълнува сърцата ни. Училището отново отваря врати, за да посрещне децата на Перник и да ги поведе към необятния свят на познанието.

Скъпи ученици, вярвам, че в училище ще намерите атмосфера и стимул за творческа изява. До вас са хората, които ще дадат крила на мечтите ви. Пожелавам ви вълнуваща и незабравима учебна година, търпение и воля, за да израствате.

Нека времето, прекарано в училище, бъде изпълнено с много усмивки, нестихващо любопитство и нови приятелства. Учете, мислете, експериментирайте, вярвайте!

Уважаеми учители, обръщам се към вас с особено вълнение, защото да си учител е не само професия, а истинско призвание! Огромна благодарност за всеотдайния труд и обич, с които съхранявате образованието и науката, за търпението и желанието, с които вдъхновявате нашите деца. Пожелавам Ви здраве и мъдрост!

Уважаеми родители, нека заедно бъдем опора и подкрепа на децата ни. Само с общи усилия ще извървим пътя в мисията да изградим достойни личности. Честита и успешна учебна година!
НА ДОБЪР ЧАС!