СК Калоян Ладимекс с нов феноменален успех: Вече сме над медалите, бием се за престиж

19 златни медала, 9 сребърни и 8 бронза –индивидуално спаринг и форма.
Купа за първо място отборно при деца (спаринг и форма) 8-13 годишни.
Купа второ място отборно при юношите и девойките (спаринг и форма).
Първо място при девойки –самозащита
Първо място юноши –самозащита

Това е равносметката за пернишкия спортен клуб „Калоян Ладимекс“ от провелия се на 2-3 юни републикански турнир по Таекуон-до ITF „За купата на Ботевград” за деца , юноши и девойки. В него взеха участие 185 състезателя от 13 клуба, които мериха сили в индивидуално спаринг , форма и самозащита.

Конкуренцията бе толкова голяма и оспорвана, че трябваше всеки състезател да се бие срещу всеки в категория докато стигне до финала. Да по медали и купи сме на Върха за поредно състезание по таекуон-до ITF, казаха за ZaPernik.com от клуба.

Но въпроса вече не става за медали и купи, те са само един критерии за труда и работата на треньорите и състезателите. Но вече става въпрос че всички настоящи и бъдещи състезатели са над медалите. Вече „битките” са за престиж на школата в която тренират, това е оценката на трудът който хвърля треньора за изграждането на един състезател.

Всяка „битка” се базира на правилна методика и стратегия .Всяка „ битка „ е почерка на самата школа.

СК”Калоян –Ладимекс” благодари на всички състезатели за допринасяне и изграждане името и авторитета на клуба, със своите постижения на републикански и международни турнири. Да продължават да защитават името на клуба и да бъдат пример на подрастващите със свойте морални и волеви качества, казват от клуба.

Златни Медалисти са:

Виктория Иванова
Ивайло Стефанов
Виктор Аспарухов
Мартин Веселинов
Борис Симеонов
Михайл Симеонов
Мартин Велков
Петя Стефанова
Иван Кирилов
Кристиян Петров
Константин Симеонов
Ивелин Иванов
Фердина Николаева
Ивет Василева
Василена Борисова