ДЛВ е новия концесионер на доломити в находеще „Студена“

„ДЛВ-СИ“ ООД е новият концесионер на добива на доломити от находище „Студена“, участък „Заводски строежи“, реши Министерският съвет, одобрявайки поисканата от предишния концесионер промяна.

Концесията за намиращата се на територията на община Перник кариера е предоставена през април 2008 г. за 25 години на „Заводски строежи“ АД. С решението на МС правата и задълженията по нея се прехвърлят изцяло на „ДЛВ-СИ“ ООД, без да се променят условията по концесионния договор.

Фирмата извършва товарни превози, услуги със строителна механизация, производство на всякакви видове инертни материали за бетонови и асфалтови смеси, производство на бетонови смеси, транспорт на извънгабаритни товари, строителство на промишлени, граждански и общински сгради, пътно строителство.

Фирма ДЛВ е със сериозно присъствие в строителния бизнес в Пернишко и е собственост на едрия местен предприемач Добри Владимиров. За светските клюкари по-известен е синът му Слави Транспорта, който свързват с любовите му с чалга звезди.

 

Коментари

коментара