Млад талант от Перник с второ място на „Пирин Фолк“ в Сандански, смая публиката с изпълнението си. Внучките на Гуна Иванова също втори с авторска песен

Младият и талантлив перничанин Антонио Симеонов завоюва второто място в конкурса „Пирин Фолк“ Сандански. Гласовитото момче смая публиката и журито с невероятното си изпълнение.
Антонио Симеонов е роден на 7 юли 2000 год. в Перник. Ученик е в НМУ ,,Любомир Пипков’’ град София в класа по народно пеене на Нелка Петкова. Първите му стъпки на сцената са в Общинския младежки дом в Перник, където талантът му открива народната певица Гуна Иванова. Има множество концерти и участия из цяла България, както и в Сърбия, Турция, Гърция и Италия.
Носител е на много специални и първи награди от конкурси. През 2015 година е част от предаването ,,Децата на България са супер’’ по случай откриването на Детската Евровизия.
От 2 години е част от професионална танцова формация ASTIDANCE с ръководител Николай Бояджиев.
Внучките на популярната фолклорна изпълнителка Гуна Иванова – Ива и Велислава Костадинови пък грабнаха второто място за авторски песни на престижния конкурс.