Певицата София Георгиева от Перник в лют скандал с Виваком за 29лева! Закани се: Ще ги осъдя! В коалиция с власт имащите могат да ни рекетирират както желаят!

Певицата- бунтарка от Перник, изпълнила поп хита „Син Талисман“ се закани да заведе дело срещу мобилния гигант „Виваком“, заради това, че я кара да плати 29 лева за сметка на телефон, който тя не ползва.

Ето разказа на потърпевшата от социалната мрежа:

Току що разбрах, че дължа на VIVACOM 29лв за неизплатена сметка на стационарен телефон на мое име, КАКЪВТО АЗ КАТЕГОРИЧНО НЯМАМ!
Не стига, че ги дължа ами са ме дали и на съд?!

Много мил господин ме посъветва да си платя задължението, КОЕТО НЕ Е МОЕ И НЯМА КАК ДА БЪДЕ освен ако някъде в паралелен свят не живее другата София и там някъде се е получил бъг в паралелите..!!!!

Това не е ли обир?! Ей, така си питам само, защото знам, че тези 29лв нищо чудно да станат 2000 в случай,че откажа да ги платя.
БЯСНА СЪМ!

В коментари под поста си във Фейсбук София допълва:

Sofia Georgieva Ще изискам да ми покажат договорът и подписа ми и ще ги осъдя! За психически тормоз мога. Значи те могат както и да ми начислят лихви а аз мога просто да ги “оборя“?! Мога така да опищя света че да им се отрази на баланса!!

Sofia Georgieva В нашата родина с тези, които вкарват бедния народец в подобни “приключения“трябва да изискаме аудиенция с Дедо Боже за да се оплачем евентуално инак сме загинали.

В коалиция с власт имащите могат да си ни рекетирират както желаят!
Е..ти и робството!