Гуми център „Експрес“ отпразнува 10 години с парти коктейл! Разрасна се с нов облик, ново поколение машини, развити продажби и услуги, както на леки и лекотоварни, така и на тежки и индустриални гуми

На 17.08.2017 г. Гуми Център „Експрес“ , отпразнува своя 10-годишен юбилей. Честването по случай рожденият ден, беше отбелязано с парти коктейл, който се състоя на адресът на фирмата, в гр.Перник, ул.“Софийско шосе“ № 140.

Освен пищните маси, с които бяха посрещнати всички гости и клиенти, гуми центърът беше подготвил специална изненада – в рамките на денят, всички услуги ,които предлага сервизът, се извършваха безплатно!

Името „Експрес“, се ражда през 2003г. Тогава, със седалище гр.Перник кв.“Църква“ отваря врати първият сервиз за гуми . Развиващ се и активен, и днес, сервизът действа като единствения денонощен гуми център, в гр.Перник.

4 години по късно, през 2007 год., отваря врати и вторият специализиран гуми център, в центъра на гр.Перник.През годините, фирмата развива дейността си, като значително увеличава услугите.

„Първото десетилетие на всяка фирма е важна дата – време, в което се прави сериозна равносметка. Считаме, че с енергията, амбицията и високия професионализъм на целия ни екип, постигнахме отлични резултати и се наложихме, като авторитетна и надеждна фирма в браншът. За тези години, се развихме стремително! Придобихме нов облик, оборудвахме се с ново поколение машини, развихме продажбата и услугите, както на леки и лекотоварни, така и на тежки и индустриални гуми. Пътят нагоре е стръмен и дълъг, но с много постоянство, хъс, перфекционизъм и упорит труд ,постигнахме нужната устойчивост“.

„Всички ние, от гуми центрове „Експрес“, вярваме, че доверието и доброто обслужване, е неизменна част, от връзката, с нашите клиенти! Затова винаги се стремим, да Ви консултираме и обслужим, отговорно и с максимален професионализъм! Нашата щастлива годишнина, е повод да благодарим най-искрено, на всички наши клиенти за доверието, което ни гласуват ! „ казаха за zaPernik.com от гуми-центъра.