Неволите с поставянето на климатика на Иван Петров продължават! След статия в ZaPernik.com му се обадил шефа на „Клима Инженеринг“ със заплахи

Мъките на потребителя Иван Петров, който закупи климатик с безплатен монтаж в Перник продължават, научи zaPernik.com.  След като публикувахме писмо, в което разказахме оплакванията му от фирмата за монтаж, днес по случая има развитие:

„Обади ми се шефа на фирмата и почна със заплахи, че ще пострадам и няма да сложи климатика. Аз му казах, че неговите работници, които са на по 20 години и работят без договори, не знаят къде се намират.
Той каза, че ще си прави каквото си поиска.
Затворих му телефона, защото не мога да слушам такива глупости.

Отидох в магазин „Технополис“, казах им за случилото се, след което ми дадоха друга фирма от София, която да монтира климатика ми на 28ми“, пише до ZaPernik.com потребителя Иван Петров.

Нека се знае за тази пирамида „Клима инжинеринг 2016“, пише до ZaPernik.com потребителя Иван Петров. Както вече писахме, според неговите думи си е поръчал климатик от „Технополис“, но мъките му дошли когато дошли от фирмата за монтаж. За безплатния монтаж Иван Петров разказа:
„ Купих климатик с безплатен монтаж, като предварително в магазина записаха час за 17.30ч. и от тук почнаха мъките. Обадиха ми се от фирмата в 17.10 и казаха ще закъснеят с час и половина. След час и половина се явиха пред блока и вместо да свалят инструментите и да се качим те почнаха с номерата, първо да огледаме после ще видим. Качиха се и почнаха: ама то сега не няма да стане, много е сложно, почнаха едни снимки и си отидоха. Аз съм възмутен от клима инженеринг, единият вонеше на алкохол и стигнах до извода че в петък – ден на Майстора, след 19.00 не се работи. Искам да качите моето недоволство във вашия сайт, за да не пострада някой друг“.
ZaPernik.com ще даде думата на всички страни, при тяхно желание.
Очаквайте в zaPernik.com подобна шокираща история и с магазин „Технокомерс“ Перник!