Перничанка с апел чрез ZaPernik.com: Направете еднакво висока пешеходната пътека на Винпром, всички дяволи минават по средата!

Перничанка апелира чрез ZaPernik.com  до отговорните институции да бъде поставена изцяло бабуна на пешеходната пътека при Винпром.

В момента бабуна има от двете страни на пътя, но точно между тях в средата пътят е равен. Именно оттам масово преминават тарикатите, които бързат и не спазват ограниченията на скоростта.

Именно оттам мина с безумна скорост и 23-годишният младеж с Голф, който уби човек на Великден, а приятелката му е в болница със счупени крака.

Въпреки кървавата трагедия и засиленият контрол на КАТ, тарикати не спират да профучават без да намаляват скоростта и да се съобразяват пресича ли някой на пешеходната пътека или не.

Забравихте ли колко хора и деца бяха блъснати на пешеходните пътеки в кв. Изток и Мошино преди да бъдат поставени „досадните“ бабуни?

Дори и трагедия като тази – да размажеш на място човек не е достатъчна бързащите нерваци да превключат предавката и да намалят.

Сложете бабуната през целия път, апелира читателка.

Припомнете си черният Великден, в който около бабуната преминават два автомобила един след друг с висока скорост. А първият от тях помита кола.

Be the first to comment

Leave a Reply