Поздрав от една майка до ZaPernik.com: Рожден ден празнуват едно семейство прекрасни български лекари! Доктор Искра и Пламен Чупетловски! Целувам им златните ръце!

Днес 21.04.2017г. Рожден ден празнуват едно семейство прекрасни български лекари! Доктор Искра и Пламен Чупетловски!

Сигурна съм ,че не съм единствената майка благодарна на тези прекрасни хора. В този хубав за тях ден искам да им пожелая от здраве да не се отърват .Любовта им да е винаги същата както до сега ! Късмета да е винаги около тях .И Господ да ги пази както те пазят нас и нашите деца.

Не искам да звучи клиширано, но винаги съм мислила, че преди да бъдеш добър лекар, трябва да бъдеш добър човек. Именно в такава светлина видях и аз д-р Искра и Пламен Чупетловски – изключително внимателени, посрещащи своите пациенти с топъл поглед, пълен с разбиране към тяхната болка. На всички нас ни се иска да има повече такива представители на най- хуманната професия, за да бъдем по-спокойни и доверчиви към нея.
Искрено се надявам техният пример да бъде не само символ, но и да се превърне в модел и пример за подражание на здравеопазване в страната ни, защото със сигурност още много пациенти и близките им имат нужда от това! Целувам им златните ръце и им се кланям до земята. За такива специалисти трябва да се говори всеки ден – трябва да се популяризират, подркрепят и поощряват!Това са медици по призвание и по душа!

Честит Рожден Ден! Весел празник ! Обичаме Ви !

ОТ Михаела Методиева Мирослав Методиева и Вашият верен малък пациент Роберто Петров

Be the first to comment

Leave a Reply