И Станката предаде хората, които гласуваха за него, защото не искат повече Бойко Борисов на власт! Вместо да ги представлява, новият червен депутат се надява на компромиси и разум с властта!

 „Надявам се в 44-то Народно събрание да има повече диалог, разум и компромиси от страна на управляващите по важните теми, защото пред България стоят много предизвикателства, които ние ще трябва да решим. Това са демографската катастрофа, предизвикателствата пред икономиката , проблемите в образованието и здравеопазването“.Това каза народният представител от ПГ на „БСП за БЪЛГАРИЯ“ Станислав Владимиров в ефира на Телевизия „Европа“ минути преди откриването на новия парламент, явно забравяйки, че половината от хората гласували за него хора, които не искат диалог с властта на Бойко Борисов и ГЕРБ.

Владимиров  добави, че БСП като основна опозиционна сила с една не малка парламентарна група ще поставя често тези теми в пленарна зала.

„Ние ще бъдем конструктивна, но и остра опозиция по важните за страната ни въпроси, които трябва да бъдат решени час по-скоро“, категоричен бе народният представител. По думите му, това парламента да изкара пълния си четиригодишен мандат зависи от всички народни представители и работата им за на важните зарешаването хората проблеми.

Be the first to comment

Leave a Reply