Перничани, работещи в София се обединяват срещу „полегнали полицаи“ на цар Борис III

Граждани се обявиха срещу новопоставени бабуни, които предизвикват задръствания в един от най-натоварените участъци кам столицата. Перничани, които пътуват всеки ден за работа в този район са блокирани в ежедневно „безумно“ задръстване. И не само те. 

„Преди 2 седмици поставиха „легнали полицаи“ на Бул. Борис III, от тогава всяка сутрин и всяка вечер на влизане и излизане от София има задръствания, които нямаше. Това е най-натоварената отсечка в цяла България и е неприемливо хора, които пътуват от Перник, Кюстендил, Благоевград, Дупница и др. за София да им се блокира придвижването“, пише създателят на групата Антриано Тасев.

„За 2-те седмици, откакто са поставени тези „легнали полицаи“ всеки ден като минавам от там правя клип, за да заснема „натоваренот движение“ на тези пешеходци, заради, които са поставени, но така и не ги виждам. Вместо да улеснят движението на пътуващите, Общината-София го блокира и забавя. За мен това е безумно. Ако и Вие смятате така, нека се обединим с искане за тяхното премахване“, пише още Тасев в групата „За премахването на новопоставените „полегнали полицаи“ на Цар Борис III“.

Be the first to comment

Leave a Reply