Удар! Миньорци загубиха безславно от последните в групата – Чепинец. Извиниха се на феновете: Ние сме си виновни, нямаме обяснение

Отборът на „Миньор“ падна безславно от последния в класирането на Югозападната трета лига „Чепинец“ с 2:3 и записа първа домакинска загуба през тази пролет, пише Вяра.

През целия мач „жълто-черните“ бяха по-активни, но бързите контраатаки на гостите на три пъти поставиха на колене тромавата пернишка отбрана.

Срещата започна с ранен гол за гостите, след като при началния съдийски сигнал на главния рефер Ангел Ангелов нападателите на домакините върнаха топката към вратаря Даниел Леонтиев, който се размина с нея и за притичалия Алек Манолов не беше трудно да вкара пред плонжа на стража за 0:1. При ответната акака капитанът на „чуковете“ Томислав Павлов шутира отдалеч и нацели напречната греда над Илиян Брадваров. В 12-ата минута Георги Ризов проби отляво и центрира в наказателното поле, където Кристиян Ковачев засече топката с глава, като я прати в далечния ъгъл на Брадваров за 1:1. В 23-тата минута Ковачев изскочи сам срещу Брадваров, шутира силно, но право в ръцете на вратаря, който изби топката в ъглов удар.

Течеше 57-ата минута на срещата, когато Атанас Георгиев игра с ръка в наказателното поле, за което главният съдия Ангел Ангелов даде дузпа. Зад топката застана Томислав Павлов, който шутира силно в обратния ъгъл на Брадваров за 2:1.

Десет минути по-късно Иван Камов хвърли силно тъч в наказателното поле на Дани Леонтиев, където бранителите в жълто-черно се засуетиха кой да изчисти топката напред и за оставения непокрит Милен Иванов се откри шанс да шутира от воле за 2:2.

След изравняването съставът на „Миньор“ се хвърли напред, за да отбележи нов гол, но в 82-рата резервата Александър Дамянов надбяга пернишката отбрана и изведе в чиста позиция Алек Манолов, който отбеляза втория си гол в мача за крайното 2:3.

След срещата състезателите на „Миньор“ отидоха и се извиниха на феновете за слабата си игра и поеха вината за позорната загуба, като казаха, че нямат обяснение за лошото си представяне през тази пролет.

Be the first to comment

Leave a Reply