Расистки и ксенофобски коментар взриви Перник, млада топ социалистка го харесва!

Расистки и ксенофобски коментар на популярният пернишки наблюдател Емо Ненков е на път да взриви Фейсбук, видя ZaPernik.com. Коментарът е свързан с мотивация за гласуване на предстоящите избори, насаждайки омраза по религиозен признак:

В неделя 26 март, ще гласувам! Макар да съм доста отвратен от наличния, политически потенциал, ще го направя!
ЩЕ ГЛАСУВАМ ПО СЪВЕСТ!
И ще го направя, защото Гошо, Пешо и Тошко може да не гласуват, но Мюмюн, Хатидже, Селиме, Фатма и Хасан, Мустафа ще го направят. И автобусните туристи от Анадола ще го направят и някои еничари като Слави Бинев, Мустакатият режисьор и други няма да пропуснат вота!
И то ще го направят по задължение, а не по съвест! А при тях изборът е само един! И той трябва да бъде изолиран от власт!
Защото не искам Пеевски да бъде на трона, а самодоволната усмивка на Доган да грее на мазната му мутра!

Потресаващото е, че коментарът бе веднага харесан от много важната персона в младежкото БСП на Перник Милена Милушева и още перничани.

Известният журналист в Перник Петър Тишкин, веднага направи вметка, че коментарът излиза от рамките на нормалното, но авторът на коментара продължи да защитава тезата си:

Петър Тишкин: Расизъм ли усещам?

Емо Ненков: Да и лек нюанс на ксенофобия!!! Държавата ни е България, а не мюсюлмания. Не си падам либерален толераст!

Петър Тишкин: Точно такива изказвания запалиха Босна навремето. Явно си решил да орежеш България наполовина, защото другата половина преобладава с хора с имена, които посочваш в негативен аспект.

Емо Ненков Да, но кофти е като тези хора, които са далеч под 1/2 от населението, не знаят да четат и пишат на български. Някой и не говорят български да определят бъдещето на останалите.
И то защото, онези останалите сами не са отишли до урните да си го изразят

Петър Тишкин: Ако аз съм на мястото на тези хора и чувам такива ксенофобски и и расистки думи за себе си в негативен контекст, не знам дали няма да се замисля, че Ердоган, а не българските хора и държава защитава мен.

Емо Ненков: Еех, иди на стената на меката Мария — Виктор Лилов, там всичко е цветя и рози в цвета на дъгата!

Be the first to comment

Leave a Reply