Кошмар! Парното и топлата вода в Перник отново изстиват!

Парното пак не топли достатъчно, оплакаха се читатели до ZaPernik.com. Радиаторите отново са на минимална топлина, сигнализираха абонати на Топлофикация Перник от центъра на града. От квартал Тева също се оплакаха, че парното е слабо, както и топлата вода.

Прекаляват вече“, оплакват се абонатите . В момента температурата в Перник е на минус 7 градуса.

Само преди дни в най-суровия студ Топлофикация остави цял град без отопление и топла вода, а причината според ръководството бе, че въглищата са замръзнали. След като скандалът гръмна, а кметски екип нахлу в Топлофикация да се увери с очите си дали работи парното и на колко градуса, шефът на ТЕЦ-а Любомир Спасов гарантира, че положението е под контрол и парното тръгва. Тъкмо перничани си отдъхнаха, че вече няма да мръзнат и положението като че ли отново излиза от контрол.

Междувременно по бТВ новините съобщиха, че : „В Перник няколко склада затвориха, защото няма какво да продават. Дървата също свършиха.“

Минусовите температури предполагат при това положение хората да включват електрически уреди, а това пък създава опасност за срив в мрежата. Връща ли се кошмарът, който преживяхме само преди дни?

Имате ли парно? 

Be the first to comment

Leave a Reply