Фолк фурията Емануела разби на пух и прах „интелектуалците“ в горещо интервю: Мъжът на кака Лара я издържаше от фолка, да не плюе ръката, която я е хранила. Ути 20 пъти ми се молеше да участвам в предаването му, да не се прави, че не ме познава. Мисля да съдя Глория. С Христо пъшкахме заедно. Всички ме нападнаха, защото бяха безработни, аз си изкарвам парите сама и си гледам децата

Голямата звезда от попфолк жанра Емануела безспорно се превърна в най-коментираният участник от последния сезон на „ВИП брадър”. Всеки в Къщата и извън нея говореше за певицата, независимо с хубаво или лошо. Още при влизането си, когато получи тайна мисия с Борислав да се преструват на влюбени, даде заявка за шоу. Последваха конфликти с останалата част от играчите, които категорично и съвсем неаргументирано се обърнаха срещу нея. Тя обаче им приготви сладко отмъщение като напи пишман актьора Христо Живков и го изложи пред цяла България, а вероятно му е създала проблеми и с тайнствената му приятелка, за която не спираше да говори по време на формата. Изпълнителката на „Не ме заслужаваш” проговаря ексклузивно пред „ШОУ” за всички скандали, в които успя да се забърка за малко повече от месец.

– Емануела, разочарована ли си от третото място във „ВИП брадър”?
– Не бих казала. Не очаквах да стигна до тук, но се радвам на хората, които са ме подкрепили. Знаете мнението ми за Миглена Ангелова, която победи. Тя е прекрасен човек, страхотна жена, интелигентна, умна и сама се е справяла в живота. Трябва да има повече жени като нея.

– Доста трудно ти беше, всички се нахвърлиха срещу теб още с влизането ти…
– Да, вероятно защото повечето от тях са безработни и изведнъж се появявам аз, която имам действаща и успешна кариера. През цялото време пропагандираха против попфолка, което ми беше странно. Това е музиката, която се слуша на целите Балкани и не е лоша. Няма музика, която да е грозна. Който пее, зло не мисли.

Аз нямах предварителни нагласи към никого. Но повечето от тях ме разочароваха. За първи път се срещам с такъв тип хора. Страшно са изобретателни да изопачават истории, да си измислят и като се съберат повече хора на едно място, да си пригласят един на друг.

Живеят в някакъв измислен свят

и вероятно се чувстват добре там, затова не искат да приемат действителността.

– Като че ли най-върл противник на теб и попфолка се оказа Ути Бъчваров. Гледахме ви в непрекъснати словесни битки.
– Какво да кажа повече за Ути?! Аз си казах мнението открито и то не се е променило. Той твърди, че не обича попфолк, пък в същото време кани такива изпълнители в предаването си. При влизането ми се направи, че за първи път чува името ми. Това трябва да говори на хората какъв човек е той, при положение, че 20 пъти ме е канил в предаването си и аз съм отказвала. От екипа му са заявили на моята пиарка, че той дори много ме харесвал. И после в национален ефир заявява, че не ме познава. Какво ви говори това?!

– Разкажи от къде се познаваш с Глория и защо тя е настроена така зле към теб? Мислиш ли да я съдиш за думите, че едва ли не си изкарваш парите с най-древната професия?
– Все още не съм имала възможност да изгледам това нейно изказване, но смятам да си потърся правата в съда. Ние с нея не се познаваме, нашите майки се познават. Майката на Глория се е обаждала на моята да се извинява, че никога не е говорила такива неща. Доколкото знам, Глория също ми се е извинявала навсякъде по медиите, че си го била измислила. Въпреки това мисля да я съдя.

– В началото с твоята колежка Рени намерихте общ език, но в последните две седмици бяхте на нож. Какво се промени помежду ви и защо не се защитавахте като представителки на един и същи жанр?
– Защото Рени искаше по някакъв начин да се причисли към групата на „интелектуалците”. Мислеше си, че по този начин ще бъде по-добре приета от хората. Всеки отговаря сам за поведението си. През цялото време аз си държах една позиция, такава съм и в живота. Не се отмятам от нещата, не се обръщам срещу хората. Това е показателно този човек какъв е и навън. Не искам да бъда нагаждачка,

не съм интересчийка

и защитавам единствено собствените си убеждения, както и публиката, която обожавам. Такова поведение на мен не ми е присъщо. Сега разбрах, че тя е лъгала, че ме е преобличала, някакви глупости, които не са истина. Честно казано не смятам да я коментирам, хората са я видели. Не искам да обиждам по никакъв начин която и да е колежка, хората са видели за какво става на въпрос. Излишно е да я коментирам изобщо.

– Фалшивата ви любов с Борислав започна накрая на мирише на съвсем истинска. Имаше ли момент, в който наистина му симпатизираше и мислеше, че между вас нещата могат да потръгнат?
– Боби е много готин, но за момента ни свързва само едно добро приятелство. Какво ще става по-нататък – ще видим! Питайте го него. (смее се)

– Всички се питат какво стана в тоалетната, когато остана насаме с Христо? Защо изобщо ти трябваше да пиеш, след като в реалния живот пиеш доста малко?
– Ти много добре знаеш, че аз пия наистина по много малко и слуховете, че съм алкохоличка, са безпочвени. Това беше състезание. Искам да ти кажа, че аз бях единствената, която Христо пусна в тоалетната. Още от самото начало му казах, че

ще го накарам да лази

Подразни ме, че се направи на герой, отказа мисията, тъй като не искаше контакт с мен или която и да е друга жена, а след това го направи. Заедно с мен се подиграваше и се смееше на останалите, които чукаха по вратата на тоалетната и питаха как сме. Имитирахме и двамата пъшкане, но неговото не е излъчено. Затова на него му е изгодно сега да обвинява мен. В тоалетната ние повръщахме, основно той, защото пиеше и моите шотове. Ние вътре се смеехме, че всички съквартиранти си мислят, че правим нещо нередно. В един момент той разбра, че аз съм го прецакала и започна да обръща палачинката, че не си спомнял, че нарочно съм издавала такива звуци и т.н. Да, ние офкахме и пъшкахме нарочно, но и двамата. Това ме навежда на мисълта, че Христо се нагажда според ситуацията и изопачава нещата. Това беше присъщо за всички интелектуалци вътре. Естествено, че нищо не се е случило между мен и него. Няма как да се случи, защото аз не бях и толкова пияна, колкото той си мисли. Реших съвсем да го прецакам, защото не се държеше адекватно и дразнеше всички жени, които явно

бяха влюбени в него

Вътре ни стана много зле, докато повръщахме. Накрая Боби дойде и ни извади, нямаше кой знае какъв проблем. Просто Христо беше прецакан и в момента, в който го разбра, реши да обърне монетата и да каже, че не си спомня. Заедно се подигравахме на останалите, с изключение на Меги, която беше наясно със ситуацията.

– Смяташ ли, че Миглена Ангелова те използваше, за да се добере до финала? И такива твърдения се появиха в социалните мрежи…
– Разбира се, че не! Меги има достатъчно качества, за да стигне до финал, без да й е нужен който и да било. Не й трябвам аз, за да стигне до финал.

– Хвърли обвинение срещу Вальо Михов, че те обарва. Сериозна ли беше в думите си, тъй като той много се засегна?
– То се е видяло за какво става на въпрос, не е нужно изобщо да го обяснявам. Там ни следят над 100 камери и хората сами трябва да си правят изводите. Просто аз съм единствената, която изпищя. На другите може да им е било приятно, но аз не искам той да ме пипа. А че на него не му харесва факта, че съм го казала, си е лично негов проблем.

– Кака Лара и Ирина също бяха от противниковия лагер и се смятаха за лидери. Какво е впечатлението ти от тях?
– Не харесвам такъв тип жени като Ирина. Може би трябва да се науча на някои неща от нея, като как да манипулирам мъжете по-лесно. Смятам, че тя е много добър учител за това. Не я харесвам, не ми е симпатична и не е човек, с когото бил говорила.
За Лара мога да кажа, че нейният мъж дълги години я е изхранвал от това, че е работил за попфолка. Не й прави чест да плюе изпълнителите от този жанр. Човек не бива да плюе ръката, която го храни. Според вас достойна ли е за уважение?!

– Еми, вътре много се коментираше темата, че фолкпевиците са материални момичета. Такъв етикет залепиха и на теб…
– Като цяло вътре не плюеха точно мен, а бранша като цяло. За материални момичета не можем да говорим само в попфолка – ти или си материално момиче, или не си. Във всяка сфера има всякакви хора. Не мисля, че попфолкът им е виновен за нещо. Та те дори не знаеха какво означава чалга, а ме наричаха чалга изпълнител. Правеха се на интересни, защото са им дали трибуна за изява в национален ефир. Решиха обаче да го направят по най-грозния начин, което направи впечатление и на хората. Дано да им е станало ясно защо вече не са популярни лица, а именно, защото хората не ги харесват. Нека се погледнат сега отстрани и да видят държанието си вътре.

Още от самото начало тръгнаха преднамерено към мен. Но мен мъже не ме издържат, сама се грижа за децата си и изкарвам парите си с честен труд. След напиването ни с Христо, Ути разправяше колко супер било, къде е ходил той и как се е напивал, какви по-зле истории е виждал. Два дни след това започна да говори каква майка съм била аз, като съм ходила по тоалетните с мъже. Изопачаване на ситуацията, лицемерно,

раздвоение на личността

Дори не искам да ги коментирам вече, искам това нещо да го забравя. Аз с такива хора не се виждам и е жалко, ако съществуват още като тях в България.

– Доста вулгарни неща чухме от устите на „интелектуалците” по твой адрес. Замесиха дори децата ти, че трябвало да се срамуват от теб.
– Ути ме попита дали децата ми знаят песните, които изпълнявам. Тогава му отговорих, че ги знаят. Той отново изопачи нещата и навсякъде разтръби, че аз уча децата си на тези песни. Не, аз не ги уча на песните ми. Те имат избор да слушат това, което преценят сами. Още повече че малкият ми син още не може да говори, камо ли да пее песните ми. Не се чувствам добре да ги коментирам, предпочитам да говорим за Меги и Боби, защото те бяха готини, читави хора.

– Какви пластични интервенции имаш, че това толкова дразнеше останалите?
– Офффф, имам силикон в гърдите. Но нямам операция на носа, нито съм със стъклени очи, нямам ботокс, скули. Имам малко хиалурон в устата и фасети, ако това се води пластична интервенция.
– Вярно ли е, че си броила 5 бона на Наталия Кобилкина, за да те просвети в креватните врътки и оралната любов?
– (бурен смях) Не знам кой ги ръси тези простотии, но това е върхът. Не мисля, че Наталия Кобилкина може да ми покаже нещо, което аз не знам. Няма как да си плащам за такива неща, това са пълни глупости.

Едно интервю на Красимир КРАСИМИРОВ, в. „ШОУ“

Be the first to comment

Leave a Reply