12 златни медала и триумф на бойците от КЛ Кикбокс клуб Перник  на държавното първенство

КЛ Кикбокс клуб Перник се изстреля на върха на бойните спортове в България, спечелвайки общо 12 златни, 9 сребърни и 10 бронзови медала на Държавното първенство по кикбокс, провело се между 11 и 13 октомври 2024 в зала „Арена Асарел“ в Панагюрище.

Турнирът, който привлече 474 състезатели от 19 клуба в страната, отбеляза впечатляващи победи за пернишките бойци, които се класираха на четвърто място в общото класиране и доказаха, че КЛ не е просто бранд, а школа за шампиони.

Събитието беше открито официално от кмета на Панагюрище Желязко Гагов, председателя на БККМТ Галин Димов и Пламен Нанчев – член на управителния съвет и главен секретар на БККМТ.

КЛ Кикбокс клуб Перник е известен като един от водещите клубове в татами дисциплините. Състезателите демонстрираха невероятна издръжливост и безпогрешна техника, играейки по пет-шест мача, за да достигнат златото, като отстраниха едни от най-добрите в страната.

Сред шампионите на клуба са:

Михаил Симеонов (ЮСВ) – злато в Кик Лайт контакт и Лайт контакт.

Тео Христов (ЮСВ) – злато в Кик Лайт.

Ванеса Ефремова (янг кадети) – злато в Кик Лайт контакт и Лайт контакт.

Натали Алексиева (ДСВ) – злато в Лайт контакт.

Ивет Василева (жени) – злато в Лайт контакт и Пойнтфайт контакт.

Виктория Цанкова (янг кадети) – злато в Пойнтфайт контакт.

София Русева (янг кадети) – злато в Пойнтфайтинг контакт.

Кристо Митков (деца) – злато в Пойнтфайтинг контакт.

Николай Иванов (деца) – злато в Лайт контакт.

„КЛ Кикбокс клуб Перник е сила, която създава шампиони – бойци с увереност, дисциплина и дух,“ споделиха треньорите и благодари на всички състезатели за техните успехи.