Нови жертви засъдиха Пъф Деди, включително 13-годишно момиче

Ако включим и партия на Румен Радев за евентуални парламентарни избори, за кого бихте гласували?

Пъф Деди

Твърди се , че по време на „откачанията“ Диди удрял и хвърлял предмети по жертвите си, карайки ги да се възстановяват седмици наред. Той упоявал жертвите си и след това ги заплашвал, че трябва да останат „послушни и покорни“. След „откачанията“ на пострадалите се наложило вливане, за да се възстановят.

Рапърът Шон Диди Комбс беше арестуван на 17 септември и в момента е в ареста в Ню Йорк. Той е обвинен в рекет, трафик на хора с цел сексуална експлоатация и престъпления, свързани с проституция. Освен това той е изправен пред сериозни обвинения в сексуално насилие и изнасилване. Първо подобно обвинение му повдигна бившата му приятелка Каси Вентура, а тези дни срещу него бяха повдигнати още пет такива.

Според NBC News, адвокатът Тони Бъзби е завел още пет граждански дела срещу рапъра в неделя, като ищците не са посочени. В съдебните дела се твърди, че Комбс е сексуално насилвал и изнасилвал ищците в отделни инциденти от 2000 г. до 2022 г. Двама ищци са мъже, а три са жени, едната от които твърди, че е била на 13 години, когато Деди я е изнасилил.

Освен това той беше обвинен, че е упоил един от мъжете и три жени.

Бъзби каза пред медиите, че планира да заведе общо седем дела. „Ще оставим обвиненията в тези съдебни дела да говорят сами за себе си и ще работим, за да видим справедливостта. Очакваме да завеждаме съдебни дела на седмична база, посочвайки имена на Комбс и други обвиняеми, докато продължаваме да събираме доказателства и да подготвяме обвинения“, каза адвокатът.

Адвокатът заведе още шест дела срещу рапъра миналия понеделник, всички от които бяха отхвърлени от адвоката на Комбс.

Г-н Комбс и неговият правен екип имат пълно доверие във фактите, тяхната правна защита и почтеността на съдебния процес. Процесът ще разкрие истината, че г-н Комбс никога не е малтретирал сексуално никого – възрастен или непълнолетен, мъж или жена, “ казаха те.

Между другото, рапърът три пъти получи отказ да бъде пуснат под гаранция, така че той ще чака делото си в ареста. Делото срещу него е насрочено за 5 май 2025 г. Федералните прокурори казаха на изслушване по-рано този месец, че разследват повече от 90 устройства, принадлежащи на Комбс, които са били иззети от имотите му при нападение по-рано тази година.

От известно време рапърът е във фокуса на прожекторите, а във фокуса на повечето обвинения срещу него са пищните му купони. На същото бяха поканени едни от най-големите световни звезди, сред които Джъстин Бийбър, Марая Кери, Парис Хилтън, Дженифър Лопес, Ъшър, Аштън Къчър и др. Някои звезди дори представиха свои нови песни на негови събития, включително Джей Зи и Бионсе.

Когато Диди ти намигна и ти каза да дойдеш във ВИП секцията, ти знаеше, че ще си прекараш добре“, каза пред BBC News Роб Шатър, бивш рекламист на Диди, който е работил за него в разгара на кариерата му. Купоните му обаче приключиха след ареста и по всичко личи, че Диди няма да гостува още дълго на известните си приятели. Въпреки факта, че той отрече всички обвинения, всеки ден се появяват няколко нови, а според съобщенията има повече от 100 предполагаеми жертви, които твърдят, че рапърът ги е насилвал сексуално.

Роб Шатър работи за Диди от 2002 до 2004 г. Както казва, когато започнал да работи за Диди, рапърът искал да промени имиджа си и да подобри кариерата си. Затова започва да организира пищни партита, на които кани елита от музикалната и филмовата индустрия, като най-голямата причина е да остане в центъра на вниманието. Роб също така добави, че Диди е бил обсебен от властта и е имал дълбоко желание да остане известн. Затова Диди обичал, когато други го снимали и по този начин показвали начина му на живот.

Шатър говори и за очарованието на Диди от британското кралско семейство. По думите му Диди му казал над 10 пъти да се обади на принцовете Уилям и Хари и да ги покани на партито си, което двамата отказали. Съобщава се, че рапърът е държал рамкирани снимки на принцовете в апартамента си в Ню Йорк. „Той се смяташе за крал, така че има смисъл да иска да има двама принцове в антуража си“, каза Роб.

Диди е известен и с „белите партита“, които имаха и тъмна страна. Неговите съседи от Бевърли Хилс често трябваше да викат полиция заради същото, а те разкриха пред Би Би Си на какво са станали свидетели и казаха, че им е „писнало от това“. „В продължение на шест или седем години бяха само купони, купони и купони“, каза една съседка, добавяйки, че е видяла много жени да напускат имота му и да седят на улицата, защото не знаели къде се намират.

Имението на Диди в Бевърли Хилс беше един от многото имоти, където той беше домакин на годишното си „бяло парти“ от 1998 до 2009 г. Той започна със същите партита в Хамптънс и въпреки че те бяха смятани за партитата на годината, на заден план се криеше нещо съвсем различно, по-мрачно и по-зловещо, както пише в едно от последните съдебни дела. Миналата седмица мъж, който беше на 16 години, когато срещна Диди, заведе дело срещу рапъра. Той описа колко е бил развълнуван да бъде поканен на първото бяло парти на рапъра през 1998 г. Във вилата си той видя много известни звезди и видя в нея шанс да успее в музикалната индустрия. По пътя към тоалетната среща рапъра и започнаха да си говорят. След това се преместиха в по-лична зона, където Комбс му каза, че има „перфектния външен вид“ и че може да направи звезда от всеки. Скоро обаче ситуацията се обърна и рапърът му каза да си свали панталона. Тогава той го трогна неуместно и описа всичко като „ритуал на посвещението“ и част от пътя към славата.

Освен това дело поне две нови се фокусират върху купоните на рапъра. Бившата звезда на филми за възрастни Адриа Инглиш каза, че е работила на няколко „бели партита“, което я е довело до това да стане част от схемата на Диди за трафик на хора. Друго дело, заведено от неидентифициран мъж, твърди, че Комбс го е изнасилил по време на „бяло парти“ през 2006 г.

Това, на което Роб Шатър никога не е бил свидетел, са така наречените „откачени“ партита, където рапърът упоява и сексуално малтретира жертвите си. Тези „купони“ продължавали с дни, а жертвите се възстановявали дълго след тях. Всичко, което се случва там, е записано от Диди, а на същите записи се твърди, че са показани и известни личности.

Видях дисбаланс в силата. Това, което не видях, е това, което се съобщава сега, което е ужасно. Причината, поради която той беше известна звезда, беше, че мислеше само за себе си. От момента, в който се събуди, до момента, в който си отиде в леглото. Хобито на Диди е Диди„, каза той.

„Freak-offs“ се споменават в голямо федерално дело срещу рапъра. В същото се твърди, че Диди резервирал хотелски стаи и ги снабдявал с различни упойващи вещества, допълнителни чаршафи и специални лампи, за да може да записва всичко. Твърди се, че по време на „откачанията“ Диди е удрял и хвърлял предмети по жертвите си, карайки ги да се възстановяват седмици наред, а след това ги е заплашвал, че трябва да останат „послушни и покорни„. Жертвите трябваше да получат инфузия, за да се възстановят.

Каси Вентура, бившата приятелка на Диди, която първа го обвини в изнасилване и сексуално посегателство, спомена същите страни в делото си. Тя каза, че Комбс е организирал такива събития веднъж седмично в хотели в Ню Йорк и Лос Анджелис и че е довел секс работници при тях, донесъл е наркотици и след това е принуждавал други, включително нея, да участват в сексуални отношения.