Петият удар от ПЕРНИК в „Гласът на България“! Дияна Василева вдигна на крака публиката с граовска песен, но отказът ѝ да пее друго може да я спъне – ВИДЕО

Ако включим и партия на Румен Радев за евентуални парламентарни избори, за кого бихте гласували?

Пети поред перничанин се пробва в „Гласът на България“ този сезон. Тя е Дияна Василева на 30 години и е част от „Мистерията на българските гласове“.

Дияна изпя на сцената на шоуто народна песен от граовския край, а в последния момент на изпълнението стола си обърна Иван Лечев.

Оказа се, че сценичното изпълнение на Дияна е изненада към нейните родители, които бяха в публиката, но не знаеха, че ще видят дъщеря си.

След като стана ясно, че перничанката продължава напред в отбора на Иван Лечев, Дияна бе попитана дали може да изпее и друга песен освен народна, за да покаже гласа си. Тя обаче категорично заяви, че не пее друго и се представя само с народно пеене.

Това обаче може да й изиграе лоша шега при следващата отсявка, освен ако не промени мнението си. Защото „Гласът на България“ е формат, който изпитва гласовите възможности на участниците в разнообразни стилове и интерпретации.

Припомняме, че към момента перничаните, които преминават напред стават петима.

Припомнете си и другите наши съграждани ТУК

Пожелаваме успех на всички тях!