Кметът на Перник с голям гаф пред Лили Иванова

Ако включим и партия на Румен Радев за евентуални парламентарни избори, за кого бихте гласували?

Кметът на Перник Станислав Владимиров – Станката се изложи пред любимата му изпълнителка Лили Иванова, научи „За Перник“.  Това стана тази вечер по време на концерта на примата на българската музика, която проведе концерт в Перник по случай Деня на града. 

Знаете, че Лили Иванова много държи да получава огромни букети, с които да парадира пред публиката си, но тази вечер букет от кмета на Перник нямаше. Въпреки, че кмета присъстваше в залата и певицата му засвидетелства уважение и поздрави перничани по случай празника им, администрацията на кмета и лично той не уважиха примата с голям букет по време на шоуто.

Няколко женици от публиката се опитаха да поднесат свой букет, но охраната на Лили Иванова не ги допусна до сцената. Но официален букет за Лили Иванова НЯМАШЕ. Голям гаф!

В други градове винаги на земята стои огромен букет, даже няколко от представители на местната власт и други височайши , но в Перник такова нещо нямаше – на пода седеше хвърлена гайдата на музиканта й и няколко тревички, колкото да не е без хич. Но голям букет от кмета -домакин и патронаж на събитието – нямаше. Лили Иванова ще запомни това!

Вижте как в другите градове Лили Иванова получава голям букет – Пазарджик, Враца, Кърджали, а тук остана на празна зала:

Отделно половината публика на концерта не бе доволна. Вижте тук защо.