Спомняте ли си Ирена Соколова?! Обаждала се е по телефона на общински съветници в Перник, за да лобира за важен пост

Бившият директор на РЗИ Перник Юри Торнев се спряга да стане шеф на пернишката болница Профилакториум, след като прецакаха прясно назначената директор – младата Инна Стоилова.

Според запознати в здравните среди, документите на Инна Стоилова не са представени коректно в здравното министерство и от там поискаха тя да бъде отстранена от длъжността директор на Профилакториума, след като бе назначена на отишлия в болница „Рахила Ангелова“ Емил Ненков и управляваше болницата само няколко месеца.

На мястото на Инна Стоилова се гласи да дойде бившия шеф на РЗИ Перник Юри Торнев. Интересното е, че позабравения пернишки политик – бившия областен управител Ирена Соколова, която след водната криза изчезна от политическия небосклон е звъняла, за да лобира за назначението на Юри Торнев.

Ирена Соколова е въртяла телефони на общински съветници, от които зависи кой ще бъде следващия шеф на Профилакториума, за да лобира за Торнев.

Интересното е, че персоната Ирена Соколова се правеше, че вече не се занимава с пернишка политика, но явно нещата не са такива каквито са.

Следим темата!