ПЕРНИК с нова лаборатория! РАМУС отваря врати с модерна апаратура и световен шампион като лице на кампания срещу лошия холестерол

„Рамус“ откри втора лаборатория в Перник, с която се осигурява още по-широк достъп до медико-диагностични изследвания на най-високо ниво.

Лаборатория с кауза!

Официалния старт уважиха много лекари, медицински специалисти и приятели на „Рамус“, сред които е и световният и европейски шампион в класическата борба Иво Ангелов. Спортист №1 на България за 2013 г. е сред посланиците на кампанията на Лаборатория „Рамус“ за контрол на холестерола „Излез от пътя на лошия холестерол! Изследвай се!“.

Модерна апаратура и надеждни резултати за перничани

Новата лаборатория в Перник разполага с модерна апаратура, която гарантира надеждни, верни и бързи резултати. Както и в останалите лаборатории на „Рамус“ в страната, и в Перник се предлага широк набор от стандартни и диагностични пакети, както и високоспециализирани изследвания на редица заболявания, включително редки.

Адресът на новата лаборатория в Перник е: ул. „Радомир“ 5, като екипът е на разположение на пациентите от понеделник до петък от 7,30 ч. до 15,30 ч., а за повече информация – 0882 64 66 23.