ГЕРБ регистрираха листата си за изборите в Перник! Депутатката Христина Георгиева се появи като Маргарет Тачър на почивка в италианската Ривиера – ако вятърът реши да духне малко по-силно, цялата й визия ще се превърне в летящо парашутно шоу

ГЕРБ регистрираха листата си за изборите! Депутатката Христина Георгиева е отново гвоздеят на програмата. Тя е облечена като Маргарет Тачър на почивка в италианската Ривиера. Но ако вятърът реши да духне малко по-силно, цялата визия ще се превърне в летящо парашутно шоу, видя „За Перник“ в новата си модна рубрика.

Бежовото е цветът на изтънчеността и неутралната увереност – депутатката от ГЕРБ ни внушава „Аз съм тук по работа, но няма нужда да вдигаме много шум“.

Костюмът, макар елегантен, е доста широк и на моменти изглежда, че ако вятърът реши да духне малко по-силно, цялата визия ще се превърне в летящо парашутно шоу. Има усещане, че тя е готова за най-голямото предизвикателство на деня: „Да не се заплете в собствените си панталони“.

Сакото, от друга страна, добавя малко строгост. Но леко по-вталена кройка би дала повече форма и динамика на силуета ѝ. Вместо „силна жена“, на моменти изглежда като „бежова палатка“, в която може да скриеш всички служебни документи и пак да остане място за обяд.

При аксесоарите липсва малко раздвижване! Няма колан, който да придаде акцент и завършеност. Този костюм крещи за някакъв малък, но мощен аксесоар – нещо, което да го извади от „глухата бежовина“. Може би една малка чанта или часовник щяха да добавят онази искра, която ще ни подскаже, че тя не е само елегантна, но и с вкус.

Христина Георгиева се обърна към обществеността с думите:

Днес регистрирахме кандидат-депутатската листа за област Перник на коалиция ГЕРБ-СДС в Районната избирателна комисия.
📌В листата ни има много млади хора, но залагаме и на утвърдени и доказани професионалисти.
📌Уверени сме, че ще затвърдим позицията си и ще постигнем резултат достатъчен за две депутатски места.