Оживи дома си след ваканцията! Пейнт Партнерс в ПЕРНИК предлага експертни съвети и 20% отстъпка на ТОП бои!

След края на летните отпуски и почивки идва ред на освежаването или първоначалното боядисването на нов дом. В магазин за бои, мазилки и инструменти Пейнт Партнерс в кв. Изток гр. Перник ще ви консултират професионално в избера на най-подходящата за вашия имот вид боя и нюанс.

Заедно можете да потърсите цветови комбинации, които да подхождат на мебелите ви, на общата ви интериорна декорация, осветление и архитектура на пространството. Любимите ви цветове ще въздействат положително на вашето настроение и ще придадат свеж облик в ежедневието.

Управителят на магазина Митко Митков споделя че фирмата има амбицията да достигне до повече клиенти в гр. Перник и да предложи отлични продукти при най-добро съотношение цена – качество.

В тази връзка до 15 октомври предлагат 20% отстъпка на серията Master – интериорна боя от най-висок клас за вътрешни стени, гипсокартон и др на Kraft Paints Гърция. Боята е сертифицирана според най-строгите спецификации на системата Indoor Air Comfort®, допринасяща за качеството на въздуха в помещението и здравословната атмосфера на закрито. Покрива ефективно несъвършенствата на стената, като осигурява равномерно матово покритие. Лесно се нанася, издържа във времето и е почти без мирис и може да се мие. Боята се оцветява в няколко хиляди нюанса в магазина.

Предлагат се още: бюджетни интериорни бои, висококачествени фасадни бои и мазилки, грунд, бои за метал и дърво, лакове за камък и дърво, инструменти и аксесоари за боядисване.

За фирми и строителни бригади магазинът предлага специални условия и цени.

Магазин Пейнт Партнерс ви очаква на ул. Благой Гебрев 36 (срещу бл. 64) всеки делничен ден от 8:30 до 18:00.

Контакти: 0888 520 265, email [email protected] и Facebook www.facebook.com/bgpaintbg .