КОНЦЕРТЪТ НА НАДЕЖДАТА за Роси – ето къде в ПЕРНИК можете да купите билет

Наближава концертът на надеждата за Роси, която се нуждае от средтва за лечение и трансплантация на стволови клетки в Турция. Както вече обявихме, събитието е насрочено за 16-ти септември в зала „Борис Гюдеров“ от 19:00ч.

Оргнизатори на концерта съобщават, че освен на място в залата, билети ще се продават и на няколко места в града за по-голямо удобсгво на перничани, решили да се забавляват и да допринесат към доброто дело.

Билети могат да се закупят в магазин „Гризли“ за ул. „Отец Паисий“ и двата фитнеса на „Energy Gym“ в центъра на Перник /Покрития мост/ и кв. „Изток“. Билетите са на стойност 18 лв., а в концерта ще се включат Торино и Пашта, Лидия, Адам, пернишката народна певица Жени Мартинова и Dance Squad.

Росица Иванова спешно се нуждае от нашата помощ, за да пребори тежката диагноза Остра миелоидна левкимия. Лечение за болестта има. То вече започна в клиника в Турция. Сумата за трансплантацията на стволови клетки, обаче е непосилна за семейството на Роси. За него са нужни над 160 000 лв.

Близките на Роси вече са започнали и две други кампании, които можем да подкрепим, за да помогнем на съгражданката си.

Всеки който желае може да изпрати SMS на номер 17 777 с текст DMS ROSI – https://dmsbg.com/30951/dms-rosi/
Дарение може да бъде направено също и в кампанията на фондация „Павел Андреев“ – https://pavelandreev.bg/campaign/nov-jivot-za-rosica

Росица има и дарителска сметка, по която могат да бъдат превеждани средства:
IBAN: BG67UBBS80021065198150
Титуляр Росица Миткова Иванова