НЕ СЪМ БЕГЛЕЦ! Шофьорът на БМВ от катастрофата на околовръсното в ПЕРНИК отвръща на обвиненията: Помогнах на жената, няма пострадали!

Снимката е илюстративна

Във връзка с вчерашната новина в ZaPernik.com относно призив за издирван свидетел на катастрофа, с нас се свърза  участникът в ПТП-то – шофьорът на автомобил БМВ, причинил катастрофата.

Припомняме, че катастрофата между две коли се случва на 5-ти септември на околовръстния път в Перник при детелината. Ударената кола е управлявана от жена. Именно нейният син отправи призив в социалните мрежи в търсене на свидетел на случилото се. В него той споменава, че водачът на БМВ, причинил удара е карал с превишена скорост и е избягал от произшествието без да помогне на майка му.

След нашата статия последва остра реакция, че това не е вярно. Със ZaPernik.com се свърза младежът, причинил катастрофата. В. Стоев казва, че не само че не е избягал, но е и помогнал на жената шофирала ударения автомобил:

„Здравейте, аз съм водача на въпросното БМВ.Тъй като се изписаха страшни глупости, затвърдявам позицията си и ще разкажа не се притеснявам от нищо.
След като катастрофата стана аз и пасажера от моята кола слязохме и помогнахме на жената, която участваше в ПТПто. След това дойде полиция и Медицинсики екип, които отреагираха бързо и веднага се отзоваха и помогнаха на жената, след което тя беше закарана до бърза помощ за преглед, в следствие, на което се установи, че жената е жива и здрава, Слава Богу! През това време аз бях разпитан от полицията и ми бяха направени всички необходими видове тестове. Когато приятелите разбраха веднага дойдоха да помогнат и се събраха доста хора. НЯМА ПОСТРАДАЛИ, и не е станало никакво меле. Не знам защо въпросния господин разпространява лъжи. Явно търси слава.Това е от мен.Благодаря!“