Нощен екшън в Перник: Двама братя арестувани след кървав бой в „Твърди ливади

Кървава драма се разигра тази нощ в пернишкия квартал „Твърди ливади“! Около 01:00 ч., автопатрул на Първо РУ стана свидетел на жесток побой между трима мъже, разразил се пред очите им. Двама братя, на 26 и 39 години, нападнали брутално 26-годишен перничанин, оставяйки го със сериозни наранявания – разкъсно-контузни рани, отоци и хематоми! След като жертвата е прегледана в болницата, става ясно, че е оцелял като по чудо, макар и с леки телесни повреди.

Според първоначалната информация, алкохолът е изиграл основна роля в този кървав инцидент, но какво точно е провокирало агресията, все още остава мистерия. Двамата агресори са били арестувани незабавно и са задържани за 24 часа, докато властите се опитват да установят какво е предизвикало този ужасяващ инцидент.

Прокуратурата вече е на ход, след като е образувано бързо производство за нанасяне на телесна повреда по хулигански подбуди. Всички очакват с нетърпение да видят как ще се развие този случай, който за пореден път хвърля светлина върху опасните улици на Перник през нощта.