Фестивалът „Пейка“ на крепостта Кракра счупи всички рекорди по посещаемост

Тази година младежкият фестивал „Пейка“, който се провежда на емблематичната крепост Кракра, надмина всички очаквания и счупи рекорди по посещаемост. Няколко хиляди души се събраха тази вечер, за да се насладят на уникалната атмосфера и разнообразната музикална програма.

Фестивалът „Пейка“, който се превърна в едно от най-очакваните събития на лятото, тази година привлече изключителни изпълнители, сред които звездите на вечерта бяха Fyre, македонската група 2 BONA, Вирго и Emil TRF. Вълнуващото участие на тези изпълнители гарантира незабравими емоции и поддържаше настроението на публиката на върха през цялото време.

 

Крепостта Кракра, която обикновено впечатлява със своята история и внушителна архитектура, тази вечер се превърна в център на модерната младежка култура. Местните жители и гости от цялата страна се стекоха, за да станат част от това изключително събитие, което успя да съчетае духа на древността с енергията на съвременната музика.

Фестивалът „Пейка“ за пореден път доказа, че Перник може да предложи на своите жители и посетители незабравими преживявания. Със своето разнообразие от музикални жанрове и изключителни изпълнители, тазгодишното издание на фестивала остави следа в сърцата на всички присъстващи и утвърди събитието като задължителна дестинация за младежите.

Очаква се интересът към фестивала да продължи да расте и догодина, привличайки още повече посетители и звезди от музикалната сцена. За момента обаче, тазгодишното издание ще бъде запомнено като това, което счупи всички рекорди и остави крепостта Кракра да сияе като символ на културното събитие в Перник.