Перничани със СИЛЕН КОЗ: Емблемата на волейболния МИНЬОР – Мартин Симеонов, който е носител на всички отличия от родното първенство в елита, СЕ ЗАВЪРНА в родния си клуб!

Една от емблематичните фигури на пернишкия волейбол – Мартин Симеонов, който е носител на всички отличия от родното първенство в елита, се завърна в родния си клуб Миньор.

Опитният състезател, който играе на поста посрещач, бе неизменна част от Хебър (Пазарджик) през последните години и постигна поредица от успехи с „тигрите“. Той бе част и от състава, който записа със златни букви името си, като спечели златен требъл – Суперкупа, Купа на България и шампионска титла без нито една загуба.

Мартин Симеонов започна и през изминалия сезон в Хебър (Пазарджик), но след финансовите неволи и разпадането на състава, го завърши в Марек Юнион Ивкони (Дупница).

Сега 35-годишният състезател бе представен като ново попълнение на Миньор и ще помагага ва тима през новия сезон във Висшата лига.

„Имаме огромното удоволствие да ви представим последното ни ново попълнение за предстоящия сезон, а именно Мартин Симеонов!

Едно добре познато лице на пернишката публика, което след 7-годишен престой в “Хебър” Пазарджик , Шампионски титли, Купи и Суперкупи на страната и участия в Шампионска лига се завръща в родния си клуб. През последната кампания се изявява един полусезон в отбора на Марек (Дупница). Ние, от Волейболен Клуб Миньор Перник пожелаваме на Марто един здрав и успешен сезон с жълто-черната фланелка!”, написаха от Миньор.

Източник: bgvolleyball.com