Майстори на достъпните ремонти: Нова фирма в ПЕРНИК, предлага безплатни огледи и качество

Всеки има нужда от ремонт, но качествените майстори са малко или все са заети. Ето защо ви представяме най-новата фирма за ремонти на жилища в Перник – „Давидов Рангелов“ ЕООД.

Двама приятели, колеги и професионалисти в бранша, с над 20 години опит, основаха нова фирма за ремонтни дейности, която обещава да промени облика на вашия дом или офис. С опит, натрупан в една от големите български компании, тези майстори са готови да предоставят качествени услуги на достъпни цени.

„С колегата се познаваме от много години, работили сме заедно и решихме да продължим да работим и занапред. В строителния бранш сме от около 20 години и решихме да основем собствена фирма, чрез която да продължим да работим заедно“, споделя Бисер, един от основателите.

„Целта ни е да направим ремонтите финансово достъпни за всеки, който желае да обнови своето пространство.“

Какво предлагат?

Шпакловане на стени и тавани
Боядисване и измазване на прозорци
Шпакловане на гипсокартон

Основателите планират да разширят услугите си в бъдеще, за да удовлетворят всички нужди на своите клиенти. Безплатните огледи са част от техния ангажимент към клиентите, като осигуряват възможност за оценка и планиране на проекта без допълнителни разходи.

Фокус върху качество и коректност

Като нова фирма най-голямото предизвикателство е да се наложим на пазара и да се докажем на хората като качествена и коректна фирма в услугите, които предлагаме, казва Бисер.

„Целта на услугите ни е да бъдат финансово достъпни за всеки, който е решил да ремонтира своето жилище, офис или помещение, което има нужда от ремонт или освежаване. Относно дали в ремонта е включена цената на материалите или не е, въпрос на договорка между клиента и фирмата. Когато цената е с включени материали, това има за цел да пести време и усилия на клиента да търси, закупува, транспортира избраните материали. Имаме предпочитани марки материали, които сме проверили във времето като качество, но крайната дума разбира се има клиента, ако иска да избере нещо конкретно„, казва още Бисер Давидов.

Съвети за успешен ремонт

Бисер съветва клиентите да обръщат внимание на качеството на материалите и да не се поддават на изкушението да бързат.

„Най-голямата грешка при ремонти, за която се сещам е бързината в изпълнение на дадена фирма, когато се бърза да издадеш обекта това не винаги е показател за извършена качествена услуга. Друг момент е избора на неподходящи или некачествени материали. Съвета ми към хората, на които им предстои ремонт е да се съобразяват с препоръките на майсторите и да им имат доверие за задачата, която са поели“.

Планирано разрастване

В момента фирмата оперира в Перник и региона, но планира да разшири дейността си и в София и околностите.

„За момента сме съсредоточени да работим в Перник и областта с идеята да разширим дейността си в София и София област. Целта е да извършваме отледи, които са безплатни за клиента“, казва още Бисер.

Ако имате нужда от ремонт, можеде да се свържете с фирмата за безплатен оглед на

Телефон: 0876 475 115