УЖАС В 1 ЧАСА СЛЕД ПОЛУНОЩ В ПЕРНИК: Общината напръска против комари, но един пропуск вдигна на тръни част от будните перничани

77
За кого бихте гласували на следващите парламентарни избори?

Пръскане срещу комари изплаши част от будното нощем население на Перник , видя „За Перник“. 

Тази вечер, около един часа , Общината е пръскала против комари , но е пропуснала авансово да предупреди гражданите, както прави винаги. Този път обаче служителят по обявяването пропуснал за първи път и ще си понесе наказанието , казаха от Община Перник.

Някои граждани са усетили мирис в късните часове на нощта , защото спят на отворени прозорци.

Пръскането с аерозол се прави против комари.

Ето и мнението хората , които са усетили тази нощ задушливия въздух:

– Падна тежка мъгла им смрад в квартала. Напълно съгласен съм с поста, хубаво е да има предупреждения, най-вече, защото има хора, които и без това имат дихателни проблеми. Иначе пръскането безспорно е необходимост.

– Аз какво да кажа ? Бременна в 8-ми месец спя на отворен прозорец заради жегите.Към 3 часа се събудих от задушлива миризма! Направо ми прилоша! Така не се прави! Редно е да се съобщава предварително!

– Ще ви бъда благодарна, ако разследвате и обявите в новините какъв е правилният начин за известяване на населението при такива обработки срещу комари (предполагам). Тази нощ град Перник бе обгазен след 1ч. докато населението спи на широко отворени прозорци. Граждани съобщават и за риск от катастрофи поради загуба на видимост на пътя. Миризмата е силна и задушлива.

От Община Перник се извиняват на населението , виновникът за пропуска на предупреждаващото съобщение , ще бъде наказан.