Улица в Перник се превърна в офроуд пързалка

Улица в Перник се превърна в ледена пързалка, благодарение на ВиК. Подготовката за тази масова „радост“ на гражданите, живеещи по улица „Синчец“ е от цели седем месеца. Пързалката е уникална с това, че е тип офроуд – с опасни заледени дупки, които трябва да преодоляваш.

Точно от седем месеца са и сигналите на живущите за спукания водопровод, който излива непрекъснато вода по улицата. В момента пътят е замръзнал и са изкопани две големи дупки, което прави опасно преминаването на хора и автомобили по него.

Няколко човека са подавали сигнал за едни и същи дупки, но явно отговорните за опасната улица чакат някой да подстрада, за да дойдат да замажат положението.

„Аз също подадох сигнал в близост до тези дупки на 20 Тина метра за пропадане на пътя точно на кръстовището на ул.Синчеч и ул.Ивайло.Сега е сняг над дебелия лед.Да внимават с колите.Докът не стане белята ,няма изгледи да се разшават.И да не се оправдават със сегашния студ че това е от миналата година“, пише под поста във Видяно в Перник Таня, която добавя, че е снимала и подавала сигнали за дупките още …миналата година.

Сега живущите гадаят кой ще се „изпързаля“ по пързалката оставена на произвола на ВиК.