Певицата Ива Давидова обиждана публично в магазин за техника в Перник

Шеф на верига магазини овика и обиди народната певица от Перник Ива Давидова. Заместник управител на една от най-големите вериги за битова техника е проявил неадекватно и агресивно поведение към дългогогодишната си клиентка, дори се наложило неговия подчинен служител да го успокоява. 

Това разказа огорчена и шокирана Ива Давидова пред ZaPernik.com, като призова хората винаги да си търсят правата и да не позволяват това да се случва на тях. „Оставяме им хиляди левове и накрая ни крещят“, коментира певицата.

„Дългогодишен и лоялен клиент съм на Технополис Перник, цялата бяла и черна техника вкъщи е оттам и мога да го докажа. Винаги съм срещала любезно и интелигентно отношение от служителите. До 6.01.2022г., когато зам.управителят на Технополис Перник си позволи безобразно, агресивно и арогантно отношение, включително си позволи да ми подвиква пред свидетели“, разказва Ива Давидова.

Тя е останала в шок от виковете и обидите на мъжа, който вместо да тушира казуса е създал още повече напрежение. Наложило се неговия служител да успокоява нещата, като каже, че ще поправи грешката от заплатата си.

Скандалът се случва заради електроуред в гаранция, който бил подменен погрешка с друг вид електроуред от служител на отдел в магазина.

„След като платих на монтажник и ел.техник за поставянето на уреда, се установи че е станала грешка. И отидох до Технополис да поправят грешката, както и като лоялен клиент да бъда компенсирана по някакъв начин. Потърсих главния управител, но през всичките тези години, никога не съм допускана до него…крият го…по незнайни причини. Дойде зам.управителят с име Е. Н. и когато му обясних интелигентно и със спокойствие неуредиците покрай гаранцията, както и за грешката на служителя, завърших с това, че като лоялен клиент трябва да бъда компенсирана или обезщетена по някакъв начин.
Той реагира неадекватно и агресивно и почна да ми подвиква пред хората. Като видя ситуацията, служителят, който беше направил грешката сам се включи, че ако трябва той ще се реваншира със собствената си заплата. Само и само да тушира ситуацията“, разказа Ива Давидова.

„Потресена съм, че зам.управител на такава марка като Технополис може да си позволи такъв арогантен и агресивен човек за зам. управител. И вместо аз да му крещя за неуредиците, ми крещи той. Пуснах жалби и сигнали до ръководството, обадих се на централата. Имам и свидетели.
Само такова нещо не ми се беше случвало, зам.управител да ми подвиква, а аз да съм си в правото. Съгражданите в Перник трябва да си знаят правата и да си ги търсят. Това е магазин, в който всички пазаруваме. Много съм разочарована“, коментира Ива Давидова.

Умишлено спестяваме епитетите, използвани от зам.управителя и неговото име. Отворени сме да публикуваме право на отговор и реакция от магазина и засегнатите лица. 

За сигнали и новини можете да ни пишете на мейл [email protected]