Солна стая в центъра на Перник с 50% отстъпка

                                Salt Air – единично посещение на 50% намаление

На прага на зимните месеци вирусите са в своя пик. Температурните промени и рязкото застудяване след топлото начало на есента стресират организма ни и имунитета спада. Настинките и вирусите започват все по-лесно и бързо да атакуват тялото ни. А защо трябва всяка година да се измъчваме, да губим време и финанси заради поредното боледуване?

Ключът към лесното и бързото засилване на имунната система е в халотерапията. Халотерапията се прилага в солната стая Salt Air в центъра на гр. Перник. Курсът от 10-15 терапии е изключително препоръчителен в преходните периоди от лятно време към значително по-хладно и от зимен студ към драстично по-топли температури. Терапията осезаемо засилва имунитета като освен това повлиява благоприятно дихателните и кожните заболявания.

На 25-ти октомври 2020 г. единичното посещение на солна стая Salt Air е с 50% отстъпка. Възползвайте се от по-ниската цена и изпробвайте свойствата на халотерапията.

Солите влияят на организма, докато се вдишват и докато навлизат в кожата. Единственото, което трябва да правите по време на терапия е да си почивате и релаксирате.

Припомняме, че в солната стая средата е стерилна и не можете да се заразите от друг човек.

Убедете се в ефективността на солната терапия сега с нашата нова оферта. Запезете своя час бързо и удобно на телефон 089 958 8886

Fecebook – Salt Air – Солна стая Перник

           адрес : ул Търговска 13 ет. 2  в център за личностно развитие” У ДОМА