Топлофикация Перник: С договор „Равни вноски“ абонатите ни получават 30 % отстъпка от първата вноска и 30 % отстъпка от 11-тата вноска

Топлофикация Перник отново стартира кампанията си за подписване на договор „Равни вноски“ като се запазват същите условията от миналата година. 

Абонатите на Дружеството, подписали договор ще продължават да плащат сумите за парно и топла вода на 11 равни вноски, изчислени на база потребление на топлинна енергия от предходната година. 

„Предвидили сме отстъпка от 30 % от първата и 11-тата вноска. С 10 на сто по-малко ще плати и всеки абонат, който издължи наведнъж всички 11 вноски“, заяви  Ясен Кацаров, като посочи, че тези договори дават възможност на абонатите им да планират бързо и лесно техния месечен бюджет. 

„Тази година абонатите, които имат вече сключен договор „Равни вноски“ с нас само с едно заявление, могат да отбележат, че са съгласни да продължат договора при предишните условия. Това е още едно улеснение за тях.“, казва Кацаров. 

Той обясни, че клиентите им могат да изпратят заявления в Минна дирекция. „Заявлението за договора може да бъде изтеглено от нашия сайт. Абонатите ни го попълват и подават по електронен път. Договорите се подписват на място в офисите на Топлофикация Перник.“, напомня директорът на Пернишката топлофикация. По думите му те са помислили и за тази част от абонатите им, които предпочитат хартиения носител и за това в пликовете с последната сметка на Дружеството са получили и бланките. 

Ясен Кацаров уточни, че преподписването на договорите „Равни вноски“ ще продължи до края на октомври. „Договор „Равни вноски“ може да сключи всеки наш редовен платец или абонат със сключено споразумение за разсрочване на старите задължения. Договорите са валидни до 31 август догодина.“, обяснява директорът на Топлофикация Перник . Ясен Кацаров напомни, че на телефон 0700 500 20  клиентите им могат да проверят размера на тяхната вноска.