Лошо време отлага концерта на Спенс и Секта в Перник за 24-ти юли

Концертът на Спенс и Секта в Перник се отлага за 24-ти юли. Причината е лоша прогноза за времето, съобщиха до zapernik.com организаторите от барче КАСА БИРА:

„Извиняваме се на всички фенове на българската рап музика, но поради лоша метеорологична прогноза концертът се отлага за следващия петък – 24/07 от 20:00 часа. Всички закупени билети важат за новата дата, а хората, които не могат да дойдат, имат възможността да върнат билета и да вземат парите си обратно до 22/07 до 4:20 pm. на бар КАСА БИРА“.

Инициативата КАСА БИРА е създадена от група младежи със съпорта на Община Перник, като компенсация, че тази година в Перник няма да има бирен фест. Барчето се намира непосредствено до малката сцена на градския парк, на която се изявяват различни музиканти.

„Планираме атрактивни събития за целия летен сезон. Ще организираме киновечери, концерти, турнири по бир понг, FIFA 20, Mortal Kombat 11, белот и още забавления, подходящи за сцената и парка. Голям част от тях ще бъдат със свободен достъп, а тези, които носят големи разходи със себе си ще са с билети. Община Перник подкрепя напълно начинанието и сме се ангажирали с общи усилия да развием културната програма на града“,

каза пред zapernik.com един от организаторите Бо Ре.