Шефът на полицията в Перник Димитър Попов с поздрав към всички полицаи

Директорът на ОДМВР – Перник старши комисар Димитър Попов с поздрав по случай професионалния празник на служителите от МВР – 05 юли

         Уважаеми колеги,

Приемете моите и на ръководството на ОДМВР – Перник най-искрени пожелания по случай професионалния  признак на  служителите на МВР – 5 юли и честването на 141 години от създаването на Министерство на вътрешните работи.

В условията на тежка епидемична обстановка МВР отново е на първа линия с основна грижа за реда и сигурността на нацията. Високият професионализъм, компетентност и всеотдайния труд в защита интересите на гражданите са гарант за утвърждаване на правовия ред.   

Ежедневният Ви труд е изпълнен с безсънни нощи, много рискове и напрежение. Дълбоко ценим усилията на всички служители от Областна дирекция на МВР  – Перник и Ви уверявам, че в наше лице винаги може да намерите добър партньор, който да Ви помогне в търсенето на решения в нелеката Ви работа.

Стандартите, които наложи ръководството на МВР, ще допринесат за спокойствието и просперитета на страната ни и нейните граждани и за издигане авторитета на България в европейски и световен мащаб.      

Тук е мястото да благодаря и на представителите на местната власт в лицето на кметовете на общини, на областната администрация и на колегите от съда и прокуратурата, за доброто партньорство, в името на сигурността и спокойствието на гражданите от региона.     

Желая Ви от все сърце здраве, лично щастие, неизчерпаема енергия и късмет!

Честит професионален празник!