Чисто нови мантинели монтираха на мястото на трагедията в река Струма

Чисто нови мантинели са вече монтирани на възловото място в пернишкия кв. „Варош“, където стана тежката катастрофа с фатален край в неделя сутринта.

Поставянето на съоръженията стана благодарение на бързата реакция и настояването на общинския съветник от ГЕРБ Александър Александров, който след инцидента отиде на място.

Той се запозна със ситуацията, разговаря с местните жители и направи обиколка по стръмните улици до река „Струма“, където падна колата и жена загуби живота си.

Заедно с жители от кв. „Варош“ успяхме да се преборим за монтирането на мантинелите в участъка на реката. По този начин районът е по-добре обезопасен и искрено се надявам да няма вече инциденти, които да грозят здравето и живота на хората“, сподели Александров . Той е категоричен обаче, че след като приключи монтажа на мантинелите лично ще провери качеството на изпълнението, както и ще следи за почистването и опесъчаването на рисковите улици в района.

Александров смята, че по този начин с малко средства ще бъдат предотвратени нови трагични случаи с коли и мотори, както и ще се подсигури спокойствието на хората, особено на тези, които живеят наблизо.

Коментари

коментара