СПЕШНА КАМПАНИЯ! Иво Христов се влоши, предстои най-тежката операция за живота му

Иво Христов от град Радомир, който години се бори със злокачествени тумори отново се влоши. Този път положението е доста притеснително и се налага спешна кампания за спасяването на живота му, апелират близките.

“ Здравословното състояние на Ивчо, което не е никак добро в последните няколко месеца. В събота по обяд се наложи по спешност да постъпи в болница “Токуда” заради много високо налягане в мозъка и състояние преди изпадане в кома. Само преди 10 дни, силен гърч доведе до изпадането му в безсъзнание и незабавното приемане в болница. След изписването миналата неделя нещата не се подобриха“, съобщиха те.

Шест години минаване през пътеките на ада и борба за всеки Божи ден. Това е животът на Иво, който въпреки болестта си започва да пише романи и да ги продава, за да си помогне финансово. Разбира се, това не е достатъчно и близките му водят дълга кампания за спасяването на живота му.

А сега това, от което най-много са се страхували е тук…

„Изминаха 6 години, в които ние опитахме много и различни терапии с цел смаляване на тумора в лявата ушна кухина, за да запазим слуха му, а днес, моментът, за който толкова се борихме да не настъпи, е тук и туморът трябва да се оперира по най-бързия начин, защото животът му е в опасност. Тази седмица той ще остане под наблюдение в болницата, като през това време ще бъде направена терапия, защото мозъчният ствол трябва да бъде максимално освободен до деня на операцията – доколкото това е възможно, предвид големината на тумора и изтънелия ствол. Операцията ще бъде извършена на 11.10 и от всички 12 направени до този момент, това ще бъде най-тежката според лекуващите му лекари„, споделят на страницата ЖИВОТ ЗА ИВО.

Всички са силно притеснени, а банковата сметка на Иво Христов е почти празна – след двете направени операции в последните 2 месеца и честите постъпвания в болница.

„Имаме нужда от вас в този труден момент! И не само от вашата финансова помощ, но и молитвите ви за това всичко да мине успешно и Ивчо да бъде на крака скоро, продължавайки да ни радва с нови книги. Нека върнем лъча надежда в очите на това слънчево момче, което всички вие познавате като такова!“, споделят още близките на Иво.

Ето и начините, по които можете да го подкрепите:

– Като изпратите СМС с текст DMS IVCHO на номер 17 777 на цената на 1 лв.

– Чрез превод в дарителската му банкова сметка: POSTBANK BG47BPBI79404078032501 – Иво Ивов Христов

– Чрез дарение в Pay Pal: [email protected] – Иво Христов

– Като поръчате от ръчно изработените сувенири от майката на Ивчо, които ще откриете в последните постове на страницата ни тук

– Като споделите публикацията, за да достигне до повече хора

Междувременно талантливият млад поет, писател, художник и музикант Rosen Karamfilov също се включва в кампанията за набирането на средства, нужни за спешната операция на Ивчо. Той също като нашето момче има трудна съдба и въпреки това е готов да помогне във всеки един момент. Това е негова авторска картина, която той реши да продаде на търг. Всички средства от нея, ще бъдат преведени в дарителската сметка на Ивчо.
Начална цена на картината: 100 лв.
Наддаването се случва чрез коментар под публикацията.
Близките благодарят на Росен за добрината му.

 

Коментари

коментара