Женствеността и нежността днес са на мода – как да се обличаме според актуалните тенденции

През настоящия сезон модата сякаш се стреми да изпита степента на нашата скромност, предлагайки ни пълна гама от женствени и сексапилни модели – прекрасно дамско бельо, включително шармантни корсети, ултра къси панталонки и дрехи от прозрачни тъкани. Ако не сте готови за подобни експерименти, може да заложите и на останалите тенденции, сред които ще откриете доста практични неща – цветни летни щампи, очарователни ефирни тъкани и други впечатляващи детайли. Но да започнем подред.

Особено актуални този сезон са роклите-ризи 

Това са удължени ризи, прави или прилепнали. Те могат да бъдат украсени с красив колан на кръста или да се носят свободно като туника. Добре е, ако роклята е с джобове. Тя е едновременно строга и секси. Отличен избор за всеки ден, роклите-ризи отлично се вписват и в стила на всяка бизнес дама, която иска да впечатли своите партньори с оригиналния си стил.

Подчертана талия

Новите тенденции наложиха талията да се подчертава – с колан, шнур или корсет. Много добре би било аксесоарите да са изработени от естествени материали – кожа или велур, както и да са издържани в ярки цветове. По-семпло изглеждащите колани могат да бъдат украсени с брошка или масивна катарама.

Джобове

Много, много джобове. Могат да са масивни или пък не – всичко това е въпрос на лични предпочитания. Джобовете обаче са елемент, който присъства във всеки един елемент от облеклото – ризи, блузи, панталони, поли, гащеризони, якета и други връхни дрехи.

Широки дрехи

Обемните пуловери, тениски, жилетки и дамски панталони остават на мода. Те трябва да създават усещане за лекота и свобода. С такива дрехи дамите се чувстват най-удобно, затова са добър избор за ежедневието.

Панталони с маншети 

Това са стилни, много женствени модели, които могат успешно да се комбинират с различни обувки –  на платформа, с токчета, мокасини или маратонки. Важно е дължината да е такава, че глезенът да остава открит.

Източник: https://kapere.com/

Коментари

коментара