Неуспял кандидат депутат от БСП оплю Станката и събра 1 лайк

Кандидатът за депутат от БСП от Перник, който така и не успя да стане депутат – Георги Чернев оплю червения кмет на Перник Станислав Владимиров. Това той направи ефектно – с клип в ю туб на фона на песента „Нас червеното знаме роди ни“, видя zaPernik.com.

Георги Чернев бе определен за втори в червената листа за пернишки регион, след водачът на листата Стоян Мирчев, който пък успя да влезе в новия парламент.

Във въпросния клип на червен фон се подчертават връзките на Владимиров с Бойко Борисов и че „атакувайки БСП в този момент, Станислав Владимиров защитава отиващия си Борисов“. Накрая в текста се казва: „Моделът Борисов си отива, а с него и неговите защитници!“

Клипът е качен от Георги Чернев с днешна дата – 10-ти април и вече има един лайк във видео канала си в Ю Туб.

Припомняме, че в последното си изказване по националната телевизия Станислав Владимиров каза, че най-правилният ход на Корнелия Нинова след краха на изборите е да си подаде оставката. Владимиров каза още, че БСП разчита на стари лозунги и клишета. Когато бе спрегнат от водещия за новия лидер на партията, Владимиров каза, че БСП не е готова за лидер като него и че е поел ангажимент към перничани да бъде техен кмет.

Не е проблемът това, че Станката, както е наричан кмета на Перник, е светец. Като всеки човек и той прави грешки. Проблемът е в това, че хората, които не го харесват и които считат себе си за интелигентни и ерудирани, дори и не могат да го критикуват мотивирано и обосновано.

Но какво можем да очакваме от хора, които лепят предизборните си плакати но стъклата на блоковете с лепило?…

Коментари

коментара