Млад перничанин на хемодиализа намери донор, но има нужда от пари за трансплантация

Болен млад мъж от пернишкото село Гълъбник се нуждае от помощ. Кирил е само на 33 години, но вече е с тежка диагноза – бъбречна недостатъчност, ретинопатия и диабет тип 1. Работил в сферата на земеделието, от година Кирил е безработен, тъй като хемодиализата уврежда очите му, а Телка му е 100%. Кирил има и тежка съдба – изоставен като дете то майка си, а по-късно баща му умира от рак. Въпреки това Кирил продължава да се бори за живота си. От четири години се е записал в списъка за донор, но той е намерил напълно съвместим донор.

Младият мъж има шанс да се оправи – операцията на очите му и трансплантацията на бъбрек в Турция са на стойност 25 000 евро – сума, която може да не стигне дори за един апартамент, но може да спаси живота на Кирил.

 

Ето какво разказва Кирил :

Здравейте , казвам се Кирил Валентинов Новоселски и съм от с. Гълъбник-област Перник.На 33 години съм и за съжаление вече имам поставени диагнози: бъбречна недостатъчност, ретинопатия и диабет тип 1.
Още от малък живота ми е бил изпълнен с много трудности. Едва когато бях дете и имах най-много нужда от любов и грижи, моята майка ни изостави. От 2009 г. съм и сирак ,тъй като баща ми почина от рак на дебелото черво.

Записан съм в листата на чакащите отпреди 4 години за трупен донор ,но досега никой не ме е потърсил с хубава вест. Но това няма никакво значение в момента, тъй като донор вече имам и то напълно съвместим.

До преди 1 година работих в сферата на земеделието, но заради провеждащата ми се хемодиализа , която стартира от 01.06.2017 г. и проблема ми с очите , към момента съм нетрудоспособен. Телка ми е 100%.

Сумата, която ми е нужна за лечение в болница Gaziosmanpasa Hastanezi в град Истанбул-Република Турция е 25 500 EURO и включва операция на двете очи и трансплантация на бъбрек.

Искам да призова и МОЛЯ всички хора с големи сърца да ми окажат своята помощ, съпричастност и до колкото им е възможно подкрепа в събирането на необходимата сума, която е НЕПОСИЛНА за мен.

Моля ви споделяйте да достигне до повече хора и който има възможност нека помогне! Всеки един лев е от огромно значение!

❤️❤️❤️Благодария Ви от сърце! ❤️❤️❤️
Начините по които може да помогнете са:

ДАРИТЕЛСКА СМЕТКА:

🍀BG50STSA93000027891346
BIC: STSABGSF
Кирил Валентинов Новоселски
🍀🍀🍀
Еконт – чрез паричен превод към банковата сметка на Кирил.
🍀🍀🍀
Изи пей – чрез паричен превод към банковата сметка на Кирил.

Коментари

коментара