Абсурдите около пернишката певица София Георгиева нямат край: Заживяла на село и й викнаха полиция

Певицата от Перник София Георгиева, симпатизантка на политическата формация „Глас народен“ е била спряна от полиция заради списък с подписи. Полицаите дошли по сигнал, че Георигева събира подписи за предстоящите парламентални избори.

Оказало се обаче, че събраните общо 63 подписа в списъците на София Георгиева са от жители на село Зидарци в подкрепа за ремонт на читалището в селото. А по думите на изпълнителката на „син талисман“, полицаите умряли от срам за какво са били викнати.

По думите на София Георгиева тя поне е благодарна, че са й викнали полиция, а не мутри.

Ето какво пише София Георгиева:

Прибирайки се в къщи след като с Гергана Григорова, събрахме 63 подписа от наши съселяни в подкрепа и инициирано от нас Отчетно изборно събрание в село Зидарци, община Перник свързано с ремонт на читалището в същото село, при отпуснат бюджет от кмета на община Перник включително заплати за назначени служители, регистрирахме че дейност не е извършена.
При вписани малко над 80-ет гласоподаватели в това малко село, ние събрахме 63 подписа, и със своята инициатива зарадвахме хората, че най-после млади хора проявяват активност.
ПРИБИРАЙКИ СЕ В КЪЩИ, МЕ ЧАКАШЕ ПАТРУЛНА КОЛА НА МВР ПЕРНИК, ПО СИГНАЛ, ЧЕ СЪБИРАМ ПОДПИСИ ЗА ПРЕДСТОЯЩИТЕ ИЗБОРИ.
ПРЕДСТАВИТЕЛИТЕ НА РЕДА ВИДМО СЕ СМУТУХА ЗАПОЗНАВАЙКИ СЕ С ПРЕДСТАВЕНИЯ СПИСЪК, ПРИЧИНАТА И ПРЕДСТАВЕНИТЕ АРГУМЕНТИ.
АЗ ПИТАМ СЕГА КАК ДА ПОСТЪПЯ СЪС „ДОБРОЖЕЛАТЕЛИТЕ“ ПОЗНАВАЙКИ И ЗНАЕЙКИ КОИ СА ТЕ?!
В ПОСЛЕДНИТЕ ГОДИНИ СЕ НАУЧИХ, ДА ДЕЙСТВАМ И УДРЯМ ПО УСТАВ.
БЪДЕТЕ ЗДРАВИ МАЛОДУШНИ НЕ ОБРАЗОВАНИ ХОРА.
ЩЕ СЕ ВИДИМ В СЪДА.
НА ПРЕДСТОЯЩОТО СЪБРАНИЕ ЩЕ СЕ НАЛОЖИ ДА ДАВАТЕ ОТЧЕТ ЗА ЗАДЕН ПЕРИОД В РАМКИТЕ НА 8 ГОДИНИ В СЛУЧАЙ, ЧЕ УСПЕЕТЕ ДА ДОКАЖЕТЕ ИЗРАЗХОДВАНИ СРЕДСТВА ДАДЕНИ ОТ БЮДЖЕТА НА ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ!
СЪЩО ТАКА ЩЕ СЕ НАЛОЖИ ДА ДАДЕТЕ ОТЧЕТНОСТ ДО СТОТИНКА ЗА ИЗРАЗХОДВАНИТЕ СРЕДСТВА ЗА ЦЪРКВАТА СЪС ЗАМРАЗЕН И НЕЗАКОНЕН СТРОЕЖ В СЪЩОТО СЕЛО.
ТЕМА С ПРОДЪЛЖЕНИЕ!

По-рано София публикува пост по темата:

Знаейки кой е изпратил полиция при това два екипа, трябваше да се радвам, че не ме издириха биячите на видни пернишки корифеи, и защо след като драгата Милиция (нищо лошо към момчетата,които умряха от срам) им върши работа?
Бойко Методиев Борисов, аз съм костелив орех, и пипнеш ли ме чрез твоите пипала ме правиш Жана Дарк а твоето прозвище остава ТУЛУП, освен това ще ме овековечиш като артис не само с хубави песни ами и борещ се за правда, …ти тази думичка с речник трябва да я четеш.
НЯМА ДА ВИ ПРОСТЯ ТОВА, ЧЕ ОБЕЗПОКОИХТЕ МАЙКА МИ, И ОТ КЪДЕ ИМАТЕ НЕЙНИЯ НОМЕР ЗА ДА Я СМУЩАВАТЕ?

Разбрахме, че в момента София Георгиева живее в село Зидарци и има желание да оглави директорския пост на читалището. То от своя страна е крайно занемарено видно от клипове и снимки на певицата в нейния социален профил. По тази причина тя инициира подписка за основен ремонт на читалището.

 

Коментари

коментара