Пернишки кандидат-депутат направи голяма беля

В стремежа си да популяризира себе си, кандидат- депутат от голяма партия, налепи плакатите си на фасата на пернишки блок, с което предизвика гнева и възмущението на живущите там, научи ZaPernik.com.

Кандидат-народният представител налепил по цялата фасада на нов блок на улица „Кракра“ 39 образа си и номера за преференция.

Плакатите са залепени върху входната врата, стъкла, дограма. Не им е там мястото. Има заповед на кмета къде трябва и могат да се лепят такива плакати“ ,казаха пред ZaPernik.com от блока.

Запитани дали има решение на Общо събрание, което да разреши поставянето на агитационни изборни материали върху блока, живущите казаха, че такова няма.

За ужас на живущите в блока, плакатите са залепени с лепило върху стъклото, фасадата и дограмата.

Ние плащаме за чистачка, която да чисти. Съмнавям се, че върху част от плоскостите въобще ще може да се изчисти след това залепване„, възмутена е дама от блока.

„На плаката пише грижа за хората, но да увредиш фасада на хората, явно не е грижа за хората, които живеят в блока. Нямам проблем със съдържанието на плаката, но начина по който това нещо е направено е увредено имуществото“, казват от улица „Кракра“ 39.

От видео, собственоръчно публикувано във фейсбук страницата на кандидат-народния представител Георги Чернев се вижда как лично той лепи плакатите.

Във въпросното видео, след като намазва хубаво с лепило плакатите, вместо да ги залепи с тиксо, господин Чернев се обръща към камерата и заявява самодоволно: „Ставам все по-добър в лепенето на плакати“.

Коментари

коментара